KÜLFÖLD

Szerző H. A.

Létrehozva: 2024.09.12.

Csak a hátát fájlalta a menyasszony – most az életéért küzd

A fiatal nő jógával és pilátesszel igyekezett enyhíteni a fájdalmat, ám hamarosan kiderült, nagyobb a baj, mintsem képzelte.

Januárban kezdett el jógázni és piláteszezni Alex Macgillivray a walesi Wrexhamből, miután derék- és csípőfájdalomtól szenvedett. Hamarosan azonban további aggasztó tünetek jelentkeztek, nem sokkal később pedig kiderült, hogy a 26 éves menyasszony súlyos betegségben szenved.

kórház, beteg, páciens
Az életéért küzd a fiatal menyasszony / Fotó: Unsplash.com (illusztráció)

Januárban kezdtem el jógázni és piláteszezni, ezzel próbáltam enyhíteni a hát- és csípőfájdalmaimat. Fájt a hátam alsó része, majd véletlenszerűen szúró fájdalmat éreztem az ágyékomban, a jobb oldalon. Eleinte figyelmen kívül hagytam mindezt, nem sokat gondolkodtam rajta. Júniusban aztán súlyos puffadást kezdtem tapasztalni, ami nagyon furcsa volt számomra. A hasam felfúvódott, terhesnek néztem ki és éreztem is magam

– mondta el Alex, akinél mindezek mellett székrekedés is jelentkezett, noha korábban soha nem volt ilyen panasza és semmi nem is indokolta. Ezután látta idejét, hogy felkeressen egy orvost. A 26 éves nőt ezt követően kórházba küldték, ahol egy sor vizsgálaton esett át, beleértve a CT-vizsgálatokat, az ultrahangokat és vérvizsgálatokat, amelyek után végül két óriási, csírasejtes petefészek-daganatot fedeztek fel nála.

Alex – akit a kedvese még korábban eljegyzett – jelenleg kemoterápiás kezelés alatt áll, és arra biztat mindenkit, aki szokatlan tüneteket észlel, hogy ne habozzon azonnal segítséget kérni.

Szerencsém volt, a lehető "legjobb" petefészekrákom van, mivel általában tünetmentes, és az embereket csak később diagnosztizálják. De amint bármilyen szokatlan tünetet tapasztalsz, azt javaslom, hogy vizsgáltasd ki

– jelentette ki a nő a The Sun beszámolója szerint.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek