Fanatikus Ukrajna-párti merénylő akarta megölni Donald Trumpot

KÜLFÖLD
KÜLFÖLD

Szerző L.A.

Létrehozva: 2024.09.08.

Szüleihez indult haza a fiatal, de sosem érkezett meg - ezek voltak az utolsó szavai

Nyoma veszett balesete után.

2008 májusában Brandon Swanson hazautazott a szülei minnesotai házába, miután a tavaszi félév végét megünnepelte a haverjaival. Bár volt lehetősége egy barátjánál megszállni, Brandon végül úgy döntött, hogy hazautazik szülővárosába, Marshallba. Azonban sose érkezett meg a szüleihez.

rendőrség, police, sziréna
Fotó: Unsplash.com (Képünk illusztráció)

Május 14-én hajnali 2 óra körül Brandon felhívta a szüleit, hogy közölje velük, árokba hajtott az autójával, és nem tud kiszállni. A továbbiakban elmondta, hogy a balesetben nem sérült meg, és megkérdezte a szüleit, hogy érte tudnak-e menni. Mivel Brandon a semmi közepén volt, anyukája és apukája nem tudták, hogy hol van pontosan. Végül sikerült kiszállni a járműből és néhány fény felé sétált, amelyekről azt hitte, hogy egy közeli város. A terv az volt, hogy Brandon szülei oda mennek el érte.

Brandon még a szüleivel folytatott telefonbeszélgetés közben kezdte meg a sétát, de pillanatokkal később, mielőtt a vonal megszakadt volna, felkiáltott:

Ó, b*sszus.

Annette, Brandon édesanyja másnap reggel fél hét körül jelentette a fiú eltűnését a rendőrségénél. A hatóságok a mobiltelefon-adatokból kiderítették, hogy a tinédzser nem az eredetileg feltételezett tartózkodási helyén, Lyndben, hanem 40 kilométerrel arrébb, az ellenkező irányban tartózkodott. Az autóját is megtalálták, már csak a fiatalt nem találták sehol.

A helyi hatóságok azt feltételezik, hogy Brandon a folyóba eshetett, bár a tinédzsert soha nem találták meg. Sőt, a rendőrség még a személyes tárgyait sem találta meg, így a mai napig megoldatlan maradt a hátborzongató eset - írja a Unilad.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek