KÜLFÖLD

Szerző Ripost

Létrehozva: 2024.09.27. 16:30

Csak a feje fájt: az esküvőjén lett rosszul a vőlegény, lesújtó diagnózist kapott

Ő maga is azt hitte, hogy a nagy nap miatti idegesség okozza a fájdalmat, de ennél sokkal rosszabb történt.

Egy vőlegény esküvőjét kis híján teljesen tönkretette a kínzó fejfájás. A 30 éves Nathan Vaughan úgy érezte, mintha másnapos lenne, csakhogy egy korty alkoholt sem ivott.

Mindenki azt hitte, hogy Nathan csak a nagy nap miatt feszült, a szűnni nem akaró migrén ugyanis az esküvője reggelén tört rá, de aztán napokig nem enyhült.
Nathan és a 26 éves Katie Vaughan május 4-én házasodtak össze Angliában, a cambridgeshire-i Holywellben, amit követően fogadást tartottak. Utóbbin a férfi már nem bírt részt venni, ő a szállodai szobájában kínlódott betegsége miatt.

Eljött a ceremónia ideje, és minden erőmmel azon voltam, hogy jelen legyek a szertartáson. Túljutottunk a szertartáson, és volt néhány fotónk, de ezután azt mondtam, hogy azt hiszem, le kell feküdnöm. Szörnyen éreztem magam, ez volt életem legrosszabb fejfájása

- nyilatkozta a férfi, akit emellett bűntudat gyötört, mert nem tudott újdonsült felesége mellett lenni. Mivel Nathan fejfájása három nap után sem múlt el, Katie elvitte a sürgősségire - írja a Daily Mail

Ekkor derült ki, hogy a fejfájást egy jóindulatú agydaganat okozta, amely azonnali műtétet igényelt, mivel nyomta a látóideget és veszélyeztette a férfi látását. Szerencsére a daganatot időben felismerték és eltávolították. A pár azt tervezi, hogy az első évfordulójukon tartják meg újra az esküvői fogadást, majd egy késői nászútra indulnak.

 

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek