KÜLFÖLD

Szerző P. E.

Létrehozva: 2024.09.28. 15:30

"A nő, akit szeretek, több millióra lehúzott, de nem tudom elhagyni"

A férfi távkapcsolatban él egy nővel, akivel még sosem találkozott, de így is milliókat adott neki "kölcsön".

Egy összetört férfi kérte a szakértők segítségét, miután anyagilag és érzelmileg is kihasználták, ő mégsem tud lemondani a szeretett nőről.

szerelem, párkapcsolat
 

"Azt hiszem, a nő, akibe szerelmes vagyok, rengeteg pénzt csalt ki tőlem, de még mindig nem tudok vele szakítani. Összetörtem és rengeteg adósságot halmoztam fel" - kezdte történetét a férfi. 

"34 éves vagyok és két éve élek távkapcsolatban egy 28 éves nővel. Soha nem találkoztunk, de minden este órákon át beszélgetünk. Soha senki iránt nem éreztem ennyire erősen. Keveset keres, mint ápolónő, és mindig megszorul. Először akkor adtam neki pénzt, amikor tönkrement az autója, és nem engedhette meg magának, hogy újat vegyen. Kölcsönt vettem fel, hogy segítsek neki, és mindig azt hittem, hogy visszafizeti, de nem tette. 

Azóta többször is adtam neki pénzt - összesen több ezer fontot -, hogy segítsek neki fizetni a lakbért, vagy hogy tudjon vonatjegyet venni meglátogatni a családját, bútort tudjon venni vagy akár ruhákat. Soha nem kér nyíltan, csak elmeséli a problémáit, én pedig úgy érzem, segítenem kell neki. Bár tisztességes munkám van, az albérleti díjam nagyon magas és kevés megtakarításom van. Most nehezemre esik törleszteni a hiteleimet. Eddig nem bántam, mert azt hittem, van közös jövőnk, de mindig kifogásokat keres, miért nem tudunk találkozni.

Múlt hónapban megkerestem a Facebook-fiókját és láttam, hogy egy másik sráccal nyaralt. Azt hiszem, velem fizettette ki ezt a nyaralást. Amikor megkérdeztem tőle, azt mondta, ő az exe és ezek régi képek. De tudom, hogy hazudik. Megnéztem a srác profilját, és az áll rajta, hogy kapcsolatban áll az én barátnőmmel. Minden bizonyíték arra mutat, hogy megcsal és átver engem, de ő tagadja. Még haragudott is rám, amiért megvádoltam. Nem tudom, mit tegyek. Szeretem őt."

A szakértő rávilágított, hogy a férfi valójában nem a valós nőbe szerelmes, hanem abba, akinek a nőt gondolja. "Valaki, aki szeret téged, nem venné el a pénzed és nem kerülgetné a találkozást. Kedves srácnak tűnsz és ennél jobbat érdemelsz" - mondta a szakértő, aki azt tanácsolta, azonnal szakítson a nővel, mielőtt még mélyebb adósságba hajszolja magát.

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek