Fanatikus Ukrajna-párti merénylő akarta megölni Donald Trumpot

KÜLFÖLD
KÜLFÖLD

Szerző L.A.

Létrehozva: 2024.09.08.

Ez a 15 legkevésbé vonzó hobbi a férfiaknál a nők szerint

A felmérés részben egyezett a férfiak véleményével.

Szerző L.A.

Nyilvánosságra hoztak egy listát, amelyből kiderül, hogy melyek a nők számára legvonzóbb és legkevésbé vonzó hobbik, amiket egy férfi űzhet.

Képünk csupán illusztráció! / Fotó: Pixabay

Az év elején a Date Psychology nevű párkapcsolat- és vonzalomkutató csoport 840 férfit és nőt kérdezett meg arról, hogy mit gondolnak a férfiak időtöltéseiről. A résztvevők egy 74 hobbit tartalmazó listát kaptak. A nőket arra kérték, hogy válasszák ki, hogy az egyes hobbik vonzóak vagy nem vonzóak-e egy férfinél, míg a férfiak azt választották ki, hogy véleményük szerint a nők vonzónak találják-e az adott hobbit vagy sem. Az eredmények pedig elég ellentmondásosnak bizonyultak az internet népe szerint - írja a LadBible.

A legvonzóbb időtöltések között az olvasás, az idegen nyelvek tanulása, a hangszeren való játék, a főzés és a famegmunkálás szerepelt az első öt helyen a megkérdezett nők körében.

A többi népszerű hobbi a festészet, írás, kertészkedés, úszás, fotózás volt. A férfi résztvevők jellemzően egyetértettek, és pontosan ugyanezeket a tevékenységeket helyezték a legjobbak közé.

Ami az úgynevezett „nem vonzó” hobbikat illeti, a nőket nem meglepő módon nem hatják meg azok a férfiak, akik részt vesznek az online „manoszférában”, szerencsejátékoznak, sok erotikus filmet néznek, a közösségi médiában vitatkozva töltik az idejüket, vagy Funko figurákat gyűjtenek.

A férfiak azt gondolták, hogy a klubbozás is vonzó, ám a nők szerint nem. A marihuánázás, szivarozás, kriptózás, sminkelés, anime nézés, az MTG (egy játék), az ivás, a cosplay és a képregényolvasás kicsit sem vonzó a nők szemében. Rengeteg kommentelő felháborodott ezeken, főleg azok a férfiak, akik ezek valamelyikét űzik.

@dylan.page

You agree with this list or not? 🤔

♬ original sound - Dylan Page

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek