Magyar Péter a migrációpárti brüsszeli szabályokat követeli

POLITIK
KÜLFÖLD

Szerző B.

Létrehozva: 2024.08.23.

Az egész napot a számítógép előtt töltötte a 6 éves kislány – mindössze 24 órával később meghalt

Szülei nem vitték iskolába, mert hányni kezdett. Számítógépes játékokkal töltötte a napot, amikor állapot rosszabbodni kezdett.

Hirtelen meghalt egy boldog és nagyon szép kislány. Milly-Rose Stirrup nem ment iskolába, miután elkapott egy betegséget, és otthon töltötte a napot számítógépes játékokkal. Állapota azonban gyorsan romlott, és 24 órával később a kórházban meghalt.

A lány szüleinek, Shaunnak és Phillipának azt mondták, hogy gyermeküknek egy ritka, nem diagnosztizált genetikai betegsége volt. A manchesteri halottkém most megállapította, hogy ez okozta a tavaly februárban történt tragédiát.

A nyomozás során kiderült, hogy Milly-Rose tavaly február 14-én éjszaka kezdett el hányni, de a szülei azt feltételezték, hogy ez egy kórokozótól van, amelyet az iskolában szedett össze. Ezért sem vitték be a gyermeket másnap a suliba. Február 16-án, a hajnali órákban a lány már úgy ébredt, hogy hasfájásra panaszkodott, és azt mondta, hogy fáj a szíve. A segélyhívón a szülőknek azt tanácsolták, hogy vigyék kórházba. Bár onnan később hazaengedték, állapota nem sokkal ezután tovább romlott. A szülők újra bevitték a kórházba, de haza már sosem vihették, Milly-Rose életét vesztette.

Szeretnénk úgy emlékezni Milly-Rose-ra, mint egy boldog, nagyon szép kislányra. Nagyon hiányzik nekünk, és mindig velünk van

- idézi a gyászoló család szavait a Mirror.

 

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek