KÜLFÖLD

Szerző K. C.

Létrehozva: 2024.08.16.

„Hiányozni fog minden együtt töltött perc” – Sosem volt beteg, hirtelen elhunyt a kétgyermekes anyuka

Párja talált rá, amikor álmából felriadt síró kisgyermekükhöz.

Egy kétgyermekes anyuka, aki soha nem volt beteg, hirtelen halt meg álmában, miután eltöltött egy éjszakát a kanapén a Netflixet nézve.

gyertya, gyász, halálhír, tragédia
Fotó: Unsplash.com (illusztráció)

Lucy Wilk lefektette kilenc hónapos kisfiát, Theót, mielőtt egy nyugodt estét töltött volna párjával, Michal Harabinnal. A július 28-ra virradó éjszaka az „egészséges” 38 éves nő szívmegállást szenvedett. Párja pánikba esett, amikor ráeszmélt, hogy valami nagyon nincs rendben szerelmével. Riasztotta a mentőket, de Lucyt már nem tudták megmenteni, és még aznap reggel halottnak nyilvánították.

„Úgy terveztük, hogy korán felkelünk, és elmegyünk valahova egy finom reggelire. Reggel 7-kor felébredtem, és hallottam, hogy Theo sír. Nem volt semmi reakció Lucy részéről, ezért felszaladtam az emeletre, és ő eszméletlenül feküdt a hálószobájában. Próbáltam felébreszteni, de nem reagált. Letettem a földre, és elkezdtem újraéleszteni, miközben vártam a mentők kiérkezésére. A mentősök egy órán át próbálták újraéleszteni, de szívmegállásban meghalt. Ez mindannyiunkat nagyon megrázott” – zokogta a párja. 

A szerető szülő, aki nemrég vásárolta meg álmai otthonát az észak-lanarkshire-i Plainsben, Michalt, Theót és legidősebb fiukat, a 12 éves Oskart hagyja hátra. 15 éves élettársa szerint soha nem dohányzott, nem ivott alkoholt, és semmilyen ismert egészségügyi problémája nem volt.

„Hiányozni fog minden együtt töltött perc, valamint a mosolya és a nevetése. Nagyon különleges partner és anya volt, a fiúk jelentették neki a világot. Sokat utaztunk, minden évben majdnem kétszer, és ő ezt szerette. Szerettük felfedezni a kultúrákat és különböző ételeket megkóstolni. Az elvesztése nagy hatással volt ránk, mint családra” – búcsúzott tőle a párja. 

Barátja, Malgorzata Herner létrehozott egy GoFundMe oldalt, hogy segítsen a családnak „átvészelni ezt a szívszorító veszteséget”. Az összegyűjtött pénz segít kifizetni Lucy temetését, amely augusztus 17-én lesz, és segíteni Michalnak a mindennapi kiadásokban, amíg ő szabadságot vesz ki a munkából, hogy a gyerekekkel foglalkozhasson.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek