KÜLFÖLD

Szerző B. V.

Létrehozva: 2024.08.29.

Nők ezrei mentenék meg a kegyetlen gyilkost, aki szórakozásból ölt nőket

A férfit a floridai bíróság nemrég ítélte el. Most petíciót indítottak a döntés ellen.

A minap halálra ítélték Wade Wilsont, az "igazi Deadpoolt", aki pusztán kedvtelésből végzett brutálisan két nővel 2019-ben. Szórakozásból elkövetett gyilkossága azonban kicsit sem riaszt vissza több ezer amerikai nőt: petíciót indítanak azért, hogy ne öljék meg az általuk szexinek tartott gyilkost. Erről a jelenségről beszélt Makai Gábor klinikai szakpszichológus mondván, az ilyen nők többnyire önértékelési gondokkal küzdő, zavart emberek, akik egyszerűen lehasítják a rossz emberrel a rossz tulajdonságokat. Ezt követően kezdenek el kapcsolódni, vonzódni hozzájuk, a jó tulajdonságaikhoz. A valóságot pedig háttérbe szorítják. Jelen esetben azt, hogy Wade egy kegyetlen gyilkos

wade wilson
Nők ezrei akarják megmenteni Wade-t. Fotó: tények

Azért ítélték halálra mert nem elmebeteg, hanem személyiség zavarban szenved, ami miatt időzített bomba. Az elégíti őt, hogy látja a másik embert szenvedni. 

- írta le Wade személyiségét a szakpszichológus hozzátéve, hogy az ilyen emberek rendkívül labilisak, de tudják, hogy van egy fajta vonzerejük. Sokan pedig ezért vonzódnak hozzájuk azzal a gondolattal, hogy majd ők megmentik őt.

De ennek szintén oka van, egy mögöttes, mélyebb indok:

Nagyon sokszor a csalódott, kiábrándult nők kapcsolódnak ezekhez az emberekhez. Az önértékelési zavarrokkal küzdő, sérült emberek, akik az önértékelési labilitást próbálják kompenzálni vele.

 - jelentette ki Makai Gábor kiemelve, hogy az ilyen férfiak a legtöbbször kidobják az ilyen nőket miután kihasználták őket.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek