Magyar Péter a migrációpárti brüsszeli szabályokat követeli

POLITIK
Létrehozva: 2024.08.24.

Rosszul lett a nyaraláson: fiatal nő életéért küzdenek az orvosok

A várva várt nyaralása rémálomba váltott át.

Egy fiatal nő az életéért küzd a kórházban, miután a szállodai ételektől rosszul lett és annyira hevesen hányt, hogy elrepedt a nyelőcsöve.

kórház, beteg
A nő állapota még mindig kritikus Fotó: Pexels (illusztráció

Ronni Douglas három napot töltött a törökországi Bodrumba szervezett 4000 fontos (közel 2 millió forint) all-inclusive utazáson, amikor egyik pillanatról a másikra kezdett rosszul lenni. A 26 éves hölgynek erős gyomorfájdalmai voltak, majd kontrollálatlanul hányni kezdett.

Mivel semmi nem maradt benne, Ronni Douglast a sürgősségire szállították, ahol az orvosok perforált nyelőcső betegséget diagnosztizáltak nála - egy lyukat ott, amelyen keresztül az étel a gyomor felé halad. A nő állapota pedig továbbra is kritikus.

Jelenleg nincs túl jó állapotban. Ronninak most minden erejére és támogatásra szüksége van, hogy átvészelje ezt a szörnyű megpróbáltatást

- mondta a 26 éves nő testvére Fallon Douglas.

A Cleveland Clinic szerint a súlyos állapotot általában orvosi beavatkozások vagy hosszan tartó hányás és erőteljes öklendezés okozza. A nő családja most azon fáradozik, hogy fedezni tudják az orvosi ellátás elképesztő költségeit. Elmondásuk szerint már most 5 ezer (közel 2,5 millió forint) fontot kell fizetniük a kezdeti kezelésért és az esetleges műtétért, de ez az összeg még tovább emelkedhet, mivel Törökországban kell maradnia, amíg nem lesz elég jól ahhoz, hogy haza tudjon menni repülővel.

Fallon, aki szerint egy utazási biztosítási kavarodás után „minden segítségre szükségük van”, létrehozott egy GoFundMe oldalt, hogy segítsen a kezelés költségeit fedezni - írja a The Sun.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek