Orbán Viktor: A hazai szakemberek felkészültek az árvíz elleni védekezésre, van elegendő ember, pénz és megfelelő technika

POLITIK
KÜLFÖLD

Szerző L.A.

Létrehozva: 2024.08.14.
Módosítva: 2024.08.14.

„Nagyon nehéz volt ott hagyni" - Leállt a szíve a focista fiúnak, a szülők teljesen összetörtek

Már az orvosok sem tehettek érte semmit.

Az angliai Dronfieldből származó 23 éves Tom Henson hirtelen szívleállást szenvedett. A mentők kórházba szállították, de az orvosok minden erőfeszítése ellenére semmit sem tudtak megmenteni. 

temetés, koporsó, gyász
Fotó: Unsplash.com (Képünk illusztráció)

Tom a szüleivel élt, élvezte a munkáját, szeretett időt tölteni a barátaival és a barátnőjével, és alig várta, hogy elmenjenek egy családi nyaralásra Floridába a szüleivel. Anyja, Nikki O'Halloran így nyilatkozott:

Megkértek minket, hogy várjunk a kórházban, aztán elvittek Tom kórterméhez. Még mindig segíteni próbáltak rajta, de már késő volt. Tudtam, mert már nem engedtek be minket hozzá, amikor a defibrillátorral próbálták újraéleszteni. Két órát küzdöttek érte, de nem sikerült. Elmagyarázták, hogy normális esetben addig nem próbálták volna ilyen hosszú időn át, de Tom annyira fiatal és egészséges volt, hogy kétségbeesetten próbálták megmenteni. Ezután elbúcsúztunk tőle. A kórházi dolgozók adtak nekünk időt, hogy Tommal maradjunk. Nagyon nehéz volt ott hagyni.

Később a vizsgálatok kimutatták, hogy Tom egy veleszületett szívbetegségben szenvedett, amely még az anyaméhben alakult ki nála. 

A fiatalok hirtelen szívleállása túl gyakran történik meg, beszélnünk kell róla

- vallják a szülők, akik fiuk történetével szeretnék felhívni a figyelmet a szívbetegségekre - írja a The Sun.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek