Létrehozva: 2024.08.25.

A hospice ápolónő elárulta: ezt látják az emberek, mielőtt meghalnak

A szakember is értetlenül áll ezelőtt.

Egy szerettünk utolsó heteinek vagy napjainak végignézése az egyik legszörnyűbb élmény, amin csak egy család keresztülmehet. Ez egy olyan időszak, amely sok elmélkedéssel és nyugtalansággal telik.

kórház, beteg
Ezt látják az emberek a haláluk előtt Fotó: Pexels (illusztráció!)

Egy ápoló, aki nap mint nap ilyen betegek mellett van, elárult egy olyan dolgot, ami „vigasztaló” lehet ezen a nehéz időszakon keresztülmenő rokonok számára. Julie, a TikTok-on osztotta meg, hogy miről is van szó pontosan. Az egyik nézője közölte, hogy „már nem fél a haláltól”, miután megnézte a nő videóját.

A legőrültebb dolog, amit látunk, hogy a legtöbb ember mielőtt meghalna elkezd beszélni vagy látni halott rokonokat, szeretteit, barátait és háziállatait

- magyarázta Julie, majd hozzátette, hogy valójában ezt a haldokló emberek nem látják.

Az ápolónő elárulta, hogy ez nem közvetlenül a haláluk előtt játszódik le, hanem általában egy hónappal azelőtt, hogy örökre lehunynák a szemüket.

„Általában nagyon éberek és maguknál vannak, nincs oxigénhiányuk, nem szednek egy csomó gyógyszert, ami összezavarná őket. Világosan beszélnek vagy látnak valakit, aki már meghalt” - részletezte Julie, aki megjegyezte, hogy fogalmuk sincs, hogy ez miért történik.

Az ápolónő szerint ez egyes családtagok számára nagyon megnyugtató lehet, ugyanakkor másokat ez felzaklathat. Julie emiatt is kérte azt, hogy támogassák a szeretteiket, akik ott vannak, amíg a beteg átéli a „látomásokat” - írja az Unilad.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek