KÜLFÖLD

Szerző K.B.

Létrehozva: 2024.07.29.

Egy hospice ápoló vallomása: "Több betegem is mesélt a túlvilágról"

Az ápoló szerint a haldoklók gyakran látják a túlvilágot.

A brit Hadley Vlahos egy hospice házban dolgozik ápolóként, ami az egyik lelkileg legmegterhelőbb munkakör a világon. Hadley a haldokló embereknek segít elviselhetőbbé tenni a szenvedésüket az utolsó heteikben. A munkája során a hölgy rengeteget beszélget a pácienseivel, és rendszeresen szóba került a mennyország és a túlvilág. Meglepő módon azonban több betege is egymástól független azt állította az ápolónak, hogy ők látták már, hogy mi vár rájuk odaát.

idős nő idősotthon
Az ápoló életvégi ellátást biztosít a halálos betegek számára /Fotó: Pixabay

Hadley a DailyStarnak árult el meglepő dolgokat arról, hogy a haldokló emberek hogyan látják a rájuk váró sorsot a túlvilágon.

Egyszer beszélgettem az egyik ágyban fekvő betegemmel, aki rám nézett és azt mondta: A túlvilág gyönyörű. Alig várom, hogy odaérjek

- kezdte beszámolóját az ápoló, aki egy Youtube-csatornát is indított End Well néven, ahol segít feldolgozni a családok számára azt, hogy ha a szerettük menthetetlen és tisztában vannak vele, hogy kevés ideje van hátra.

Több páciensem pedig arról beszélt nekem, hogy a haláluk előtt többször is a már elhunyt szeretteikkel társalogtak álmukban. Később pedig csatlakoztak hozzájuk.

Ezután Hadley elmesélte a legszívszorítóbb történetét is, amelyet a munkahelyén hallott. Egy idős, haldokló nőt ápolt, aki néhány nappal a halála előtt tett fel egy érdekes kérdést a nővérnek.

Ti már a pillangók vagytok? - kérdezte tőlem, nem értettem, mire gondol, ezért visszakérdezte: Elnézést? Erre azt mondta válaszul, hogy beszélt a fiával, aki azt mondta, hogy ő már pillangó 

- kezdte beszámolóját a nő, majd így folytatta: 

Nem értettem, ezért kimentem a folyosóra beszélni a hölgy férjével, aki elárulta, hogy a fiuk a középiskolában elhunyt, és azóta mindenhol pillangókat látott a felesége, és ők emlékeztették a fiára

- zárta sorait könnybe lábadt szemmel az életvégi ellátást biztosító ápoló.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek