KÜLFÖLD

Szerző Ripost

Létrehozva: 2024.08.01.

Fejfájás gyötörte a stresszes ügyvédnőt, egy évet adtak neki az orvosok

A 47 éves nő azt hitte, csak a munkája miatt fáj a feje, de sokkoló diagnózist kapott.

Egy londoni ügyvédnő azt hitte, hogy a stresszes munkája miatt fáj a feje, de mint kiderült, agydaganat nőtt a fejében. A 47 éves Amy Wareham éppen New Yorkban volt egy utazáson 2023 májusában, amikor rohamot kapott. Azóta küzd a rákkal.

Amy Wareham semmilyen más tünetet nem tapasztalt, csak alkalmanként fejfájást, egészen a New York-i esetig. Miután rohamot kapott, kórházba rohantak vele, ahol vizsgálatok sora várt rá. Végül kiderítették, hogy a panaszaiért a glioblastoma multiforme, egy gyorsan növekvő agydaganat a felelős, ami miatt sürgősségi idegsebészeti beavatkozáson esett át 2023. június 12-én.

Viszonylag nagyon jól vagyok. Nagyon sokat javultam az első és utolsó rohamom óta, ami tavaly májusban történt. Akkor nagyon féltem, rengeteg időpontom és vizsgálatom volt. Mostanra lecsendesedtek a dolgok, és napról napra élek

- árulta el Amy, akinek 12-18 hónapot jósoltak az orvosok. Miután szembesült a diagnózisával, megdöbbent, hogy milyen korlátozott kezelési lehetőségek állnak rendelkezésére - írja a Mirror. Ezért is kezdett adománygyűjtésbe, hogy támogassa a kutatásokat és a hasonló betegséggel küzdőket.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek