Fanatikus Ukrajna-párti merénylő akarta megölni Donald Trumpot

KÜLFÖLD
KÜLFÖLD

Szerző Ripost

Létrehozva: 2024.07.30.

"Nehéz feldolgozni" - horrordiagnózist kapott az 5 éves kisfiú, pedig csak sántikált

Bár a kicsit ellátták, nagy a kiújulás esélye. A szülők nem adták fel a reményt!

Egy anyuka legrosszabb rémálma vált valóra azzal, hogy ötéves fia „sántasága” kapcsán egy sokkal brutálisabb betegséget diagnosztizáltak.

Jack Gyde
A gyermeknek pénzt gyűjtenek. (Fotó: justgiving.com)

A kisfiút, Jack Gydet idén februárban diagnosztizálták 4. stádiumú, magas kockázatú neuroblasztómával, az idegrendszer rosszindulatú daganatával - írja a Mirror. Az orvosok egy teniszlabda méretű daganatot találtak a kicsi jobb veséje felett. Azóta Jack műtéten esett át, nyolc kemoterápiás kezelést kapott, és jelenleg a bristoli gyermekkórházban lábadozik egy őssejt-transzplantáció után.

Édesanyja, a 38 éves Sarah Mackay akkor vette észre, hogy valami nincs rendben, amikor Jack sántítani kezdett, és éjszakánként fájdalommal ébredt.

Hat hónappal ezelőtt teljesen jól volt – nehéz feldolgozni, hogyan kerülhet pár hét alatt a teljesen egészséges állapotból a negyedik stádiumú rák állapotáig. Jacknél ráadásul magas a kiújulás kockázata

– nyilatkozta Sarah, hozzátéve, hogy ha ez bekövetkezik, a túlélés esélye mindössze 5 százalék. A kisfiúnak a kiújulási esély csökkentése érdekében egy olyan kezelésre van szüksége, amely az Egyesült Királyságban nem elérhető, ezért New Yorkba kell utazniuk.

Olvasol gyerekekről, akik hasonló dolgokon mennek keresztül, de soha nem gondolod, hogy a saját gyermeked lesz az. Soha nem adjuk fel, mindent megteszünk, hogy segítsünk a fiunknak. Nem tudunk eléggé köszönetet mondani mindenkinek a segítségért

– tett hozzá az anyuka, akinek a történetét hallva összefogás indult, hogy összegyűjtsék a pénzt a kisfiú kezelésére.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek