Ilyet még nem látott: Magyar Péter rászólt egy árvízi önkéntesre, hogy ne lapátoljon

POLITIK
KÜLFÖLD

Szerző B. V.

Létrehozva: 2024.08.09.

Amit élő ember elképzelni sem tud - ezt tapasztalta a túlvilágon a kórházban meghalt Kevin

Tudta, hogy szellemvilágba került, de azzal is képben volt, nem most jött el az ő ideje.

Kevin Hill már évek óta tudja, valami gondja van. Mindez azzal kezdődött, hogy lábai bedagadtak a vízháztartási problémái miatt, amire orvosai is csak legyintettek szinte. Nem találtak ugyanis megoldást rá. Később azonban kórházba került koszorúér-vizsgálat miatt. Egy évet töltött ott. Kapott egy gyógyszert, hogy a teste megszabaduljon a fölösleges víztől. Ez végül - 65 kg-ot jelentett nála. 

gyertya, gyász
Tudta, nem jött még el az ő ideje a halálra Fotó: Pexel (illusztráció)

A súlyos állapot odáig vezetett, hogy szívműtéten kellett átessen. Az igazi szenvedés csak azok után jött, amikor hámlani kezdett. Végül elvérzett és leállt a szíve. Ezek után pedig olyat tapasztalt, amit eddig csak a filmekben látott. A túlvilágra került, onnan tért vissza. De mindenre emlékszik. Békésnek írta le az élményét és teljesen képben volt vele, hogy meghalt. 

Nem néztem a testemre, de tudtam, hogy már nem vagyok benne. Olyan volt, mintha egy szellemvilágba kerültem volna. Tudatomnál voltam, tudtam, mi történik, de közben nagy békét éreztem. Tudtam, hogy elvérzek, és,hogy komoly a helyzet. A személyzet ki s be járkált.

 - meséli hozzátéve, hogy ezt követően arra lett figyelmes, hogy a testének a jobb oldalán állva nézni a történteket, miközben az orvosok azon dolgoztak, hogy megmentsék az életét.

Tudtam, hogy meghaltam. Teljesen külön voltam a testemtől.

 - emlékezett vissza.

Kevin azonban tudta, az ő ideje nem most jött el. Így, miután magához tért, tudta, változtatnia kell az életén - írja az UNILAD.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek