Magyar Péter a migrációpárti brüsszeli szabályokat követeli

POLITIK
KÜLFÖLD

Szerző B.

Létrehozva: 2024.08.23.

„15 évesen otthagytam a sulit, érettségim sincs – most is még csak 20 vagyok, de már milliomos”

Megingathatatlan önbizalma, kitartása és tiszta jövőképe révén viszont felépítette saját cégét.

Egy fiatal vállalkozó 15 évesen, mindenféle végzettség nélkül hagyta ott az iskolát, de most egy hatalmas értékű vállalkozást vezet, és álmai munkáját végzi.

A 20 éves Oliver Hodgson tizedik osztályos tanuló volt, amikor minden képesítés nélkül otthagyta az iskolát, miután évekig könyörtelen zaklatás áldozata volt. Megingathatatlan önbizalma, kitartása és tiszta jövőképe révén viszont felépítette saját PR-cégét.

Jelenleg hét embert foglalkoztat – ami az ősszel tízre bővül –, és azt állítja, hogy 2025. júniusára 500 ezer angol font (231 millió Ft) forgalmat érnek majd el.

Oliver nem szerzett érettségit, de azt állítja, hogy az egyetlen fiatal jövőjét sem meghatározó tényező.

Rég elmúltak azok az idők, az iskolai osztályzatok nem meghatározóak egyetlen fiatal jövőjét illetően sem. A valóságban sok vállalat manapság inkább azokra az emberekre összpontosít, akik alkalmazkodóképes csapatjátékosok, akik hajlandók tanulni és fejlődni, valamint azokra, akik valódi tapasztalattal és tehetséggel rendelkeznek – nem pedig arra, hogy milyen osztályzatokat szereztek a érettségin

– idézi a milliomos vállalkozó véleményét a The Sun. Oliver éppen ezért ezen a nyáron négy, 16 és 20 év közötti gyakornoknak is adott lehetőséget.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek