KÜLFÖLD

Szerző K.B.

Létrehozva: 2024.08.16.

Baráti csínytevésnek indult, tragédiává fajult egy iszogatás

Egy férfi elveszítette a legjobb barátját egy vicc miatt.

Talán abban mind egyetérthetünk, hogy a férfiakban kisebb félelemérzet van, mint a nőkben, és képesek akár fájdalmat is okozni egymásnak egy-egy átverés, vagy csínytevés közben. De arra soha nem gondol egyetlen baráti társaság sem, hogy néhány poénjuk akár a haverjuk életét is követelheti. Épp ez történt pedig egy brit baráti társasággal, amelynek néhány tagja ittasan jó viccnek gondolta egy karácsonyi buli során a második emeletről lelökdösni egymást egy golfpálya biztonsági hálójába. Igen ám, azonban az egyik fiatalember rosszul esett, beleragadt a lába a hálóba, majd a fejére érkezett a földre. A zuhanás során olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy egy hónappal később életét vesztette a kórházban.

mentő, baleset, áldozat, beteg, páciens, életmentés
A fiatalembert azonnal kórházba szállították, de a sérülései később az életét követelték /Fotó: Unsplash.com (Képünk illusztráció)

Az áldozat, a 22 éves Conner Groom az essex-i Chigwellben található, golfpályával ellátott hotelben szállt meg a kollégáival és barátaival. Egy második emeleti szobát béreltek maguknak. Az éjszaka folyamán alaposan felöntöttek a garatra, és a biztonsági őr figyelmeztetése ellenére többször is lelökték egymást az erkélyükről, majd biztonságban leérkeztek a földre, és folytatták a bulizást. Az este egy pontján azonban a legjobb barátja Groomot taszította le a magasból, a fiatalember pedig végzetes balesetet szenvedett.

A helyszínen tartózkodó biztonsági őr tanúvallomása szerint a barát nem szándékosan okozta a balesetet, és amikor meglátta, hogy Groom vérző orral fekszik a földön, azonnal lerohant és sajnálkozó mondatok közepette próbált meg segíteni rajta, majd ő értesítette a mentőszolgálatot. A kiérkező mentősök még kórházba szállították a mozdulatlan fiatalembert, azonban négy héttel később életét veszítette – számolt be róla a Unilad.

A bíróság most felmentette a legjobb barátot a gondatlan emberölés és a súlyos testi sértés vádja alól. A halálesetet véletlen balesetnek nyilvánították.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek