KÜLFÖLD

Szerző K. C.

Létrehozva: 2024.08.15.

„Anya, nagyon rosszul érzem magam” – Ezek voltak a 13 éves hasfájós lány utolsó szavai

Pezsgő nevetését és széles mosolyát sosem fogja elfelejteni a családja.

Tragikus körülmények között vesztette életét egy fiatal lány. A 13 éves Bethany Tricia Brown teljesen váratlanul hajtotta örök álomra a fejét, miután gyomorrontás miatt lefeküdt aludni. Édesanyja hiába próbálta felkelteni, akkor már semmit sem tehetett a lányáért. 

Bella brave gyertya, mécses, láng, gyász, elhunyt, meghalt,
Fotó: Pixabay.com

Bethanyra a paplan alá bújva, hüvelykujját a szájára helyezve talált rá. A látvány szilánkosra törte az édesanya szívét. A halála előtti napokban Bethany távol maradt az iskolától, mivel rosszullétre panaszkodott és hányt.

„Anya, nagyon rosszul érzem magam” – ezek voltak Bethany utolsó szavai. 

Phillipa fájdalomcsillapító gyógyszereket találtak az ágya mellett. A toxikológiai jelentés később megerősítette, hogy Bethany a vényköteles gyógyszerek együttes hatása miatt halt meg. A halottkém szerint nem lehetett megállapítani, hogy Bethany milyen szándékkal vette be a gyógyszereket. 

„Más volt, mint a legtöbb gyerek, nagyon-nagyon-nagyon fiatal volt. Nagyon fiatal volt még a korához képest is. Elvonták a figyelmét a dolgok, nem igazán értette, hogy a legtöbb dolog hogyan működik. A saját kis buborékjában élt, és ez csodálatos volt” – emlékezett meg a pezsgő Bethanyról a tragédia után a 29 éves testvére, Victoria. 

„Előző nap volt egy kis hasi baja, de a szokásos pezsgő énje volt. Ástunk a kertben, játszott a sárral, és megfestett néhány követ a tündérkerthez, amelyet az unokahúgával építünk. Két nappal korábban volt a fiam negyedik születésnapi bulija, ő is ott volt a partin, és nagyon jól érezte magát. A ragályos nevetése és hatalmas mosolya olyasmi, amit soha, de soha nem fogunk elfelejteni” – zárta sorait Victoria. 

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek