Létrehozva: 2024.08.08.

Lefeküdt aludni, de már sosem ébredt fel: babájával a szíve alatt halt meg egy 21 éves kismama

Rettenetesen nehéz elveszíteni a szülőknek a lányukat, és egyben az unokájukat is...

Rengetegen gyászolják azt a kismamát, aki tragikus hirtelenséggel meghalt, miután lefeküdt pihenni, de már nem ébredt fel. 

Rengetegen gyászolják azt a kismamát, aki tragikus hirtelenséggel meghalt Fotó: GoFundMe

A 21 éves Leah Roberts, aki halálakor már öt hónapos terhes volt, nem kelt fel, miután lefeküdt aludni, mert rosszul érezte magát augusztus 1-jén. Mindössze három nappal a tragédia előtt örömmel értesült arról, hogy kislányt hord a szíve alatt. A babának a Leena-Rose nevet választották a szülők. 

Leah halálának okát még nem erősítették meg a hatóságok. Barátja, Becky Davies mesélte el, hogy azon a napon, amikor a kismama meghalt, a nagyszülei házában volt, és elment lefeküdni, mert arra panaszkodott, hogy rosszul érzi magát. Azonban néhány órával később nem tudták felébreszteni. 

Elment lefeküdni egy kicsit. A nagyapja hálószobájába, aztán megpróbálták felébreszteni, de nem tudták

- idézi a barát szavait a Mirror. A történtek után a család kétségbeesett tagjai azonnal újraélesztésbe kezdtek, a helyszínre pedig mentőhelikoptert riasztottak. A több mint egy órán át tartó erőfeszítések ellenére Leah-t és a babát sem tudták megmenteni.

A család számára létrehoztak egy GoFundMe-oldalt, amely adománygyűjtéssel segítsék őket a temetési költségek kifizetésében. 

Csak próbálok elég pénzt összegyűjteni, hogy megfelelően búcsúzhassunk el. Elég nehéz elveszíteni a szülőknek a lányukat, és egyben az unokájukat is...

- mondta a család barátja az adománygyűjtésről.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek