Orbán Viktor a kötcsei beszéd előtt: "Gazdasági sikert a gazdasági semlegesség hoz"

INSIDER
KÜLFÖLD

Szerző L.A.

Létrehozva: 2024.07.09.

Megrázó részletek: újszülött baba holttestét találták meg az autó csomagtartójában

Az anya rejtette el a holttestet.

Letartóztattak egy kentuckyi nőt, miután újszülöttjét vasárnap holtan találták meg az autója csomagtartójában - írta meg a CrimeOnline.

Fotó: Pexels

A portál szerint a 22 éves Daira Mejia Aguilar azt állította, hogy július 2-án szülte meg a kicsit, és egy pokrócba csavarta a babát, majd egy zacskóba rejtve a szekrényébe helyezte. Az otthonába szombaton kiérkező rendőrök állítólag egy táskát találtak a szekrényében, amelyen vérfoltok és legyek voltak. Azt nem közöték, hogy miért, de nem ellenőrizték le a táskát.

Másnap helyette a rendőrök állítólag ismét elmentek a nőhöz, és megtalálták az elhunyt újszülöttet egy táskában Aguilar autójának csomagtartójában. Aguilar azt állította, hogy ő tette be a babát a csomagtartóba, mielőtt a zsaruk odaértek.

A rendőrség szerint a baba a bomlás korai szakaszában lévő újszülöttnek tűnt, tehát még csak néhány napja lehetett halott.

Aguilart jelenleg "csak" holttesttel való visszaélés miatt vádolják, mivel nem világos, hogy gyermeke élve született-e. Július 16-án áll majd a bíróság elé.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek