Orbán Viktor a kötcsei beszéd előtt: "Gazdasági sikert a gazdasági semlegesség hoz"

INSIDER
KÜLFÖLD

Szerző Ripost

Létrehozva: 2024.07.16.

"Senki sem hiszi el, hány éves vagyok valójában, hála egy Lidl-ben kapható terméknek"

A 40 éves nőt folyton tinilánynak nézik. Elárulta, minek köszönheti fiatalos külsejét!

A 40 éves Rosie Morrell azt állítja, állandóan összetévesztik párja húgával, és tinédzsernek nézik. Utóbbit mi sem bizonyítja jobban annál, hogy a személyigazolványát is rendre elkérik! A nő egy Lidl-ben kapható terméknek tulajdonítja azt, hogy fiatalos maradt a külseje.

naptej fényvédő nyár
Az 50-es faktoron van a hangsúly! (Fotó: Pexels)

Mint azt Rosie leleplezte, az elmúlt 28 évben a Lidl olcsó, 50 faktoros fényvédőjét használja, amelyet minden reggel, időjárástól függetlenül felken - írja a Mirror, ahol kép is megtekinthető a nőről. Hozzátette, a naptejet egy Nivea hidratáló krémmel keveri össze, de mivel mindkét termék filléres, a drágább krémekhez hasonlítva körülbelül 18 ezer forintnak megfelelő összeget takarít meg havonta. Az angliai Dorchesterben élő szépségterapeuta szerint ez a rutin az, amiért 19 éves fiúk is a mai napig megpróbálják felszedni! 

Körülbelül tíz évvel ezelőtt használtam egy drágább naptejet és egy drágább arckrémet, de egyszerűen nem érte meg. Anyukám 12 évesen megtanította, hogy 50 faktoros fényvédőt használjak. A divatos arcápolási termékek egyszerűen nem szükségesek számomra. Nem hordok alapozót vagy bármi mást, ami eltömítené a pórusaimat.

- nyilatkozta Rosie, aki a mai napig nem tud úgy alkoholt venni, hogy ne kellene bizonyítania, elmúlt 18 éves. Érdemes azért megjegyezni, hogy a nő emellett divatos is, a tinik által kedvelt crop topokat, miniszoknyákat és szűk farmereket hordja, valamint élénk színeket választ az öltözködése során.

Egy 19 éves fiú beszélgetett velem, aki azt hitte, hogy egyidős vagyok vele – valójában annyi idős vagyok, mint az anyja

- árulta el a nő, aki sokaknak okoz megdöbbenést korával.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek