Fanatikus Ukrajna-párti merénylő akarta megölni Donald Trumpot

KÜLFÖLD
KÜLFÖLD

Szerző B.

Létrehozva: 2024.07.16.

Rossz helyre ült le egy vendég, tragédiába fulladt a vacsora a népszerű étteremben

A barátja állítólag még figyelmeztette is, hogy üljün arrébb.

Meghalt egy turista, miután rossz helyre ült le egy népszerű tengerparti étteremben, ahová a barátaival ült be vacsorázni. Az áldozat, akit a helyi sajtóban csak Viniciusként emlegetnek, hat társával nyaralt a brazil Bahia állambeli Kairuban július 9-én, amikor egy hajókirándulás után betértek az étterembe

Meghalt egy turista, miután rossz helyre ült le egy tengerparti étteremben (Képünk illusztráció) Fotó: Pexels

Amikor a férfi lehuppant egy fonott székre, az egyik barátja még figyelmeztette is, hogy az ilyen típusú nádszékek a helyi halálos barna pók kedvenc fészkelőhelyei. A barát állítólag még egy fészket mutatott a fonott széken, de a férfi mégsem ült arrébb. Másnap viszont súlyosan megbetegedett, mellkasi fájdalmaktól és légzési nehézségektől szenvedett, és mire kórházba szállították, a pókcsípés körüli hús kezdett elfeketedni a lábán. 

A Mirror cikke szerint Vinicius öt napig küzdött az életéért, de július 14-én a kórházban meghalt. A barátja elmesélte a helyi médiának, hogyan figyelmeztette a férfit, hogy üljön át egy másik székre. Az étterem tulajdonosa elmondta, a 20 év alatt soha nem fordult elő ilyen. A munkatársak állítólag most ellenőrzik a biztonsági kamerák felvételeit, hogy megnézzék, hogyan és mikor csípte meg a pók Viniciust.

 

 

 

 

 

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek