Orbán Viktor a kötcsei beszéd előtt: "Gazdasági sikert a gazdasági semlegesség hoz"

INSIDER
KÜLFÖLD

Szerző B.

Létrehozva: 2024.07.11.

„Egy pilóta felesége vagyok – van egy dolog, amit mindig meg kell tennem a házasságunkban”

Azt gondolhatnánk, hogy egy pilóta feleségének lenni bizonyos előnyökkel jár – például szép utazások és luxus –, a valóság azonban távol áll ettől.

Ha valaha is azon töprengtél, milyen lehet egy pilótával összeházasodni, ne gondolkozz ezen tovább. Egy nő ugyanis betekintést engedett az életébe a TikTokon, és azóta már több mint 180 ezer kedvelést gyűjtött össze.

repülőgép
Azt gondolhatnánk, hogy egy pilóta feleségének lenni bizonyos előnyökkel jár – például szép utazások és luxus –, a valóság azonban távol áll ettől Fotó: Pexels

Bár azt gondolhatnánk, hogy egy pilóta feleségének lenni bizonyos előnyökkel jár – például szép utazások és luxus –, a valóság azonban távol áll ettől. Ashton embertelen időkben kel fel, hogy mindig kivigye a férjét a repülőtérre. A végén ad neki egy puszit, miközben búcsút int neki, hogy kezdje meg a következő műszakot. A feleség azt bevallotta, megkérte a férjét, mindig csak öt perccel azelőtt ébressze fel, hogy menniük kell. Ennyi idő kell neki, hogy megtalálja a papucsát, és már indulhatnak is.

@ashtonvonkessler Wake me up 5 minutes before we have to leave & let me grab my slippers #pilot #marriage #couples #pilotlife #airport #travel #husband #pilotwife ♬ Originalton - 𝘳𝘰𝘮𝘺🌸

Úgy tűnik tehát, hogy egy pilóta feleségének az élete meglehetősen mozgalmas, különösen, ha korán kell kelnie, hogy munkába vigye a férjét.

A videó megosztása óta emberek százai kommenteltek, és mindenféle kérdésük volt. Sokan azt is mondták, szívesen találnának egy pilótát, hogy randevúzhassanak vele – írja a Mirror.

Ashton azt is elmondta a közösségi média felhasználóinak, hogy férjének négy évbe telt, mire pilóta lett, és azt is hozzátette, nagyon boldogok együtt. Arra a kérdésre, hogy milyen gyakran találkoznak, így válaszolt: 

Majdnem minden nap. Egyszerre csak pár napra van távol, és néha én is megyek vele.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek