Orbán Viktor a kötcsei beszéd előtt: "Gazdasági sikert a gazdasági semlegesség hoz"

INSIDER
KÜLFÖLD

Szerző H. A.

Létrehozva: 2024.07.25.

Borzasztó tragédia: édesapja karjai közt hunyt el egy nyolcéves kisfiú

A gyermeket korábban egy folyóból kellett kimenteni, ám hiába siettek vele a kórházba, az életét már nem lehetett megmenteni.

Július 22-én, a késő esti órákban esett bele Joshua Hillstead az Arrow folyóba Alcesterben, egy angliai kisvárosban. A nyolcéves fiút kihúzták a vízből, mialatt a mentőket is riasztották: a helyi rendőrség tájékoztatása szerint a helyszínen a mentők mellett a tűzoltók is kiszálltak. A mentők ugyan újraélesztették a gyermeket és kórházba szállították, ám Joshua sajnálatos módon nem sokkal később meghalt.

Édesapja karjai közt hunyt el a nyolcéves kisfiú / Fotó: GoFundMe

A nyolcéves kisfiú tegnap este az édesapja karjai között hunyt el a Birminghami Gyermekkórházban

– osztotta meg a szomorú hírt a család egy barátja, Kyle Hotchkins azon a GoFundMe-oldalon, amelyet azért hozott létre, hogy a beérkező adományokkal támogassák a gyászoló szülőket ebben a nehéz mostani helyzetben.

Egy gyermek elvesztése megsemmisítő, és részvétünket fejezzük ki a családnak e tragikus baleset után. Kapcsolatban állunk a családdal, hogy támogatást nyújtsunk nekik. A gyors, kiszámíthatatlan áramlatok és az észrevétlen, mélyebb szakaszok veszélyessé teszik a folyókat, különösen a gyerekek és a nem magabiztos úszók számára

– mondta el a tragédia kapcsán a warwickshire-i rendőrség nyomozófelügyelője, Heidi Twynham a Mirror beszámolója szerint.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek