Orbán Viktor a kötcsei beszéd előtt: "Gazdasági sikert a gazdasági semlegesség hoz"

INSIDER
Létrehozva: 2024.07.23.

Túlzásba vitte az ünneplést: meghalt egy fiatal egyetemi hallgató

A fiatal életét a kiérkező mentősök sem tudták megmenteni.

Megnevezték azt az oxfordi egyetemi hallgatót, aki életét vesztette, miután egy folyóba ugrott, hogy megünnepelje a vizsgái végét.

gyertya gyász halál tragédia veszteség búcsú
A fiatal életét a kiérkező mentősök sem tudták megmenteni Fotó: Pixabay (Illusztráció)

A 19 éves Wesley Akum-Ojong abban a ruhában fulladt bele a Temzébe, amelyet az utolsó vizsgáján viselt. Az elsőéves hallgató, aki a Brasenose College-en politikát, filozófiát és közgazdaságtant hallgatott, nem sokkal azután halt meg, hogy a mentők kihúzták a vízből június 21-én.

A beszámolók szerint a fiatal több diáktársával volt együtt, akik a vizsgáik befejezését azzal ünnepelték, hogy a Port Meadow-nál beleugrottak a Temzébe. Akum-Ojong, aki korábban a Watford Grammar School for Boysba járt, blogot írt, amelyben az egyetemen töltött első évét „életem eddigi legjobb időszakaként” jellemezte.

A diák az oxfordi egyetemen szerzett tapasztalatairól áradozott a Brasenose College honlapján idén áprilisban megjelent írásában. 

Furcsa belegondolni, hogy már csak nyolc hét van hátra az első félévből. Annyi minden változott, és annyi nagyszerű emléket szereztem. Olyan, mintha csak tegnap érkeztem volna, de kicsit olyan, mintha már évek óta itt lennék.  Brasenose-hoz fogható hely tényleg nincs

- olvasható a hallgató blogjában, aki hozzátette, hogy az első félelmei az egyetemmel kapcsolatban hamar elillantak.

Akum-Ojongot a mentőszolgálatok húzták ki a vízből, miután a Port Meadownál történt incidenshez követően riasztották őket. További kezelésre kórházba szállították, de nem sokkal később meghalt, egy szemtanú pedig azt mondta, hogy több embert is látott a vízbe ugrani egyetemi öltözékben, mielőtt a 19 éves fiút kiemelték. A rendőrség a történteket „hirtelen” és „megmagyarázhatatlan” halálesetnek minősítette - írja a Mirror.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek