Ilyet még nem látott: Magyar Péter rászólt egy árvízi önkéntesre, hogy ne lapátoljon

POLITIK
KÜLFÖLD

Szerző K.B.

Létrehozva: 2024.07.28.

Hónapok után találtak rá az eltűnt tinédzserre, ledöbbent a családja, miután kiderült az igazság

Utólag derült ki, hogy a lány önként tűnt el világ elől.

Egy 17 éves michigani leányzó eltűnése hatalmas port kavart az Egyesült Államokban, miután a rendőrség semmilyen nyomot nem talált, és nem tudtak rá bukkanni a tizenévesre hónapokkal az eltűnése után sem. Penelope "Penny" Wise május 31-én szökött meg a Cedar Sprins-i otthonából, és az elmúlt 3 hónapban semmilyen életjelet nem adott magáról. A családja azonban nem adta fel a reményt, hogy megtalálják a gyermeküket.

rendőrség, police, sziréna
A rendőrség hónapokig kutatta a lány nyomát /Fotó: Unsplash.com (Képünk illusztráció)

Most július végén a rendőrség egy köztéri kamera felvétele alapján rábukkant a gyermekre egy rockfordi kocsma közelében. A videófelvételen azonban gyanús vált a rendőröknek, hogy Penny egyáltalán nem úgy nézett ki, mint aki félne, vagy elveszettnek érezné magát.

Kiderült, hogy a 17 éves középiskolás lány egy nála majdnem háromszor idősebb férfivel szökött meg, akivel boldogan éltek titokban, távol a családjaik rosszallásától. 

- írja a DailyStar. A rendőrség szerint ugyanis a középiskolás lány beleszeretett egy 44 éves férfibe, aki megszöktette a fiatalt, majd megkérte a kezét és titokban összeköltöztek a rockfordi falucskában.

Penny ezalatt a három hónap alatt egyszer sem kereste a családját, sőt oda figyelt rá, hogy elkerülje a rendőrök és a köztéri kamerák figyelő tekintetét, azonban nem tudta végig titokban tartani, hogy hova szökött el a családja elől. 

Bár Penny családja mélyen ledöbbent, amikor megtudták, hogy a lányuk szándékosan szökött meg egy középkorú férfival, mégis örülnek neki, hogy biztonságban rátaláltak a gyermekükre. 

Örülünk, hogy megtalálták. Nyilván szomorúak vagyunk, hogy még nem láthatjuk, de reméljük, hogy lesz rá lehetőségünk. Úgy gondoljuk, hogy jelenleg a kislányunk nagyon vegyes érzelmi világgal rendelkezik, nem gondolkozik logikusan

 - zárta sorait a gyermek édesapja Mishael Wise a lapnak. A rendőrség arról beszélt, hogy nem indítottak semmilyen eljárást a 44 éves férfivel szemben.

 

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek