Orbán Viktor a kötcsei beszéd előtt: "Gazdasági sikert a gazdasági semlegesség hoz"

INSIDER
INSIDER

Szerző E. R. A.

Létrehozva: 2024.07.26.

"Félek, hogy meghalt" – utoljára egy kaszinóban látták Gábort

Napok óta csak arra vágyik Palotai Mercédesz Adrienn, hogy épségbe érjen haza a párja, akit gyermekével együtt szeretne megölelni. A fiatal anyukának a párja, Gábor öt napja, pont Mercédesz születésnapján tűnt el.

Kétségbeesetten szól a telefonba Mercédesz, mert már azt gondolja, talán komoly baj történhetett a kedvesével. Az anyuka és párja, Kalányos Gábor között olyan szerelmi kötelék adatott meg, ami keveseknek: a pécsi pár szinte minden pillanatban egymásra gondolt, kapcsolatukat egy gyermekkel emelték még magasabb szintre. Mercédesz nem is tudja felfogni, hogy, mégis mi történhetett azon a borzalmas hajnalom.

Az apukát utoljára egy kaszinóban látták  Fotó: Javon Swaby / Forrás: Pexels (illusztráció)

„Már nem volt kapcsolható”

Élete legszebb napja volt, ami hamar rémálommá vált Mercédesznek. Az anyuka épp a születésnapján veszítette el Gábort: azóta éjt-nappallá téve csak a szerelme eltűnése jár az eszében. „Tizennégy éve ismerjük egymást Gáborral és hét éve kötöttük össze az életünket. Sosem történt vele még hasonló sem, mindig hazajött. Eltűnt az élettársam, a szerelmem!” - kezdte el mesélni elcsukló hangon a 26 éves nő, aki épp gyerekorvoshoz tartott a négy hónapos Gáborkával, a párjával közös gyermekükkel.

A kisfiú apja július 20-án, szombaton tűnt el. A 27 éves férfi megcsókolta kedvesét, és elindult a város kaszinójába. „Éjfél után egyszer hazajött, majd visszament. Még beszéltünk hajnal három óra körül telefonon, hogy elindult haza hozzánk” – idézte fel a Ripostnak az anya.

Gábor gyalog ment vissza a családjához, ám sosem érkezett meg

Mindig hazajött, ha mondta. Egy idő után hívtam, hogy merre lehet, de 15 perccel később már nem volt kapcsolható. Azt hittem, biztos lemerült a telefonja, de nem ért haza…

 – idézte fel elkeseredetten Mercédesz, aki jelentette párja eltűnését a Pécsi Rendőrkapitányságon és ő maga is a családjával kutatni kezdett utána, de mintha Gábort a föld nyelte volna el. „Az egész család keresi őt, minden nap megyünk, járjuk az utcákat. Kisboltokban, dohányboltokban járok, és mutatom az arcképét, hogy látta-e valaki. A kaszinót is felkerestem, de ők csak a rendőrségnek adnak tájékoztatást” – árulta el az anya.

Mercédesz és párja, Gábor (jobbra) 7 éve vannak együtt. A férfi a kedvese születésnapján tűnt el /
Mercédesz és párja, Gábor (jobbra) 7 éve vannak együtt. A férfi a kedvese születésnapján tűnt el / Fotó: Bors olvasó

„Nagyon aggódok érte”

A keresés közben járőrökhöz is odament reménytelenségében a kedveséről érdeklődni – ha ő nem is, hátha a hatóságok már nyomon vannak. „Kérdeztük, hogy tudnak-e már valamit. Annyit mondtak, néhány kültéri kamerát már átnéztek a kaszinónál. Háromból kettőnél nem láttak semmit, lehet szerintük, hogy épp elfordultak és akkor ment el a közelükben a párom, ezért nincs rajta. Egy viszont nem is működött a kaszinó közelében– árulta el az anyuka, akinek sejtelme sincs, mégis mi történhetett.

Nagyon aggódok érte, nem tudok aludni, mert ő nem volt ilyen. Nehezek az éjszakáim, Gáborka fiunkkal várjuk haza. Bennem már minden megfordult: mi van, ha valaki belekötött útközben és azért nem tud hazajönni, vagy valahol rosszul lett. Ahogy telnek a napok, félek, hogy meghalt.

 – vallotta be Mercédesz, aki születésnapi ajándékként csak egy dolgot kíván. „Kérlek, Gábor ha olvasod, gyere haza, mindenki aggódik érted!” – zárta szavait az anyuka.

A Pécsi Rendőrkapitányság körözési eljárásában azt kéri, aki bármilyen információval rendelkezik Kalányos Gábor eltűnéséről, jelentkezzen a rendőrkapitányságukon vagy hívja a +36/72504450-es telefonszámot. 

 

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek