Ilyet még nem látott: Magyar Péter rászólt egy árvízi önkéntesre, hogy ne lapátoljon

POLITIK
KÜLFÖLD

Szerző WM

Létrehozva: 2024.07.30.

Donald Trump nagyon kiakadt: ez szégyen volt

A republikánusok elnökjelöltje nem fogta vissza magát.

Több nappal a párizsi olimpiai játékok megnyitója után sem csillapodnak a kedélyek. Mint ismeretes óriási a felháborodás az eseménnyel kapcsolatban világszerte, sokak szerint ugyanis csúfot űztek Franciaországban a hívő keresztények vallási érzéseiből. 

A párizsi olimpia megnyitója botrányosra sikerült. Még az ünnepség után több nappal is szólalnak fel ellene vezető politikusok. 

Most pedig az egykori amerikai elnök - aki egyben a republikánusok elnökjelöltje a novemberi választásokon - Donald Trump mondta el a véleményét a látottakkal kapcsolatban. A békepárti politikus úgy fogalmazott a Fox News amerikai hírcsatornának:

Nagy nyitott gondolkodású ember vagyok, de ami Párizsban történt, az szégyen.

A Fox News műsorában azt is kijelentette az elnökjelölt, hogy amennyiben a 2028-as Los Angeles-i olimpia alatt ő lesz az Egyesült Államok elnöke, akkor biztosan nem ábrázolják majd ilyen módon Az utolsó vacsorát - írja a Kronen Zeitung.

A botrányosra sikerült hivatalos megnyitóünnepségen az okozta az egyik legnagyobb megrökönyödést sokak számára, amikor a Leonardo da Vinci nevéhez köthető Utolsó vacsorát elevenítették fel transznemű emberekkel, drag queenekkel és egyéb LMBTQ közösséghez tartozó emberrel. Többen úgy vélték, hogy ez a kereszténység ellen vívott háború része, amihez Párizs most asszisztált.

Nem Donald Trump egyébként az első komoly politikus, aki elítélte az olimpiai ceremóniát. Az olasz Matteo Salvini is úgy látja, hogy keresztény emberek milliárdjainak érzését sértették meg a nem mindennapi előadással. 

 

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek