Orbán Viktor a kötcsei beszéd előtt: "Gazdasági sikert a gazdasági semlegesség hoz"

INSIDER
KÜLFÖLD

Szerző L.A.

Létrehozva: 2024.07.12.

A szülők nem adták be a 8 éves kislány gyógyszerét, azt hitték, Isten meggyógyítja majd

Nem hívtak orvost, helyette imádkoztak.

A kis Elizabeth Struhst 2022. január 7-én találták holtan otthonában az ausztráliai Toowoombában. A hírek szerint hat napig nem kapta meg a gyógyszereit szüleitől.

gyertya gyász halál tragédia veszteség búcsú
Fotó: Pixabay (Illusztráció)

A The Sun szerint a lány szülei a The Saints vallási csoport tagjai. Most ennek a csoportnak a tizennégy tagját azzal vádolják (köztük a szülőket), hogy ahelyett, hogy orvoshoz fordultak volna, imádkoztak a lányért, hogy jobban legyen. 

Caroline Marco ügyész azt mondta a Brisbane-i Legfelsőbb Bíróságnak, hogy Elizabeth diabéteszes ketoacidózisban halt meg, miután szülei nem adták be neki az inzulinját. Emiatt napokig szenvedett, mert egészségi állapota megromlott. A bíróságon elhangzott, hogy a gyerek még túl fiatal volt szülei döntését megérteni, és annak szörnyű következményeit. Az életével fizetett a gondatlanságért.

Az 1-es típusú cukorbetegségben szenvedő fiataltól teljesen megvonták az inzulint. Úgy tudni, több napig fájdalmai voltak és rengeteget hányt, majd eszméletlenül esett össze. Elizabeth soha nem került kórházba. Ehelyett a csoport tagjai állítólag egy imarituálét tartott, amely magában foglalta a gitározást, az éneklést és a gyermek mellett való imádkozást. Állítólag a holttestét egy matracon találták meg a földszinti nappali járólapos padlóján, családja Rangeville-i otthonában. Nem hívtak hozzá orvost annak ellenére, hogy tudták, hogy meghalhat. Abban hittek, hogy Isten úgyis meg fogja gyógyítani a lányt.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek