KÜLFÖLD

Szerző P. E.

Létrehozva: 2024.06.18.

Nem bír több csapást elviselni a család: anya és fia együtt vesztették életüket a háztűzben

Tragédiák sora sújtotta a családot. Az egész közösség gyászolja anyát és fiát.

Egy tolószékes anya és mozgássérült fia vesztette életét egy borzalmas háztűzben évtizedekkel azután, hogy egy másik családtagot meggyilkoltak.

gyertya, mécses, láng, gyász, elhunyt, meghalt,
Fotó: Pixabay.com (illusztráció)

A mentők vasárnap 18 óra körül siettek a Brisbane déli részén található Woodridge-i Cypress Streetre, miután a jelentések szerint egy kétszintes ház lángokban állt. A 80-as éveiben járó Carmel Pierce és a hatvanas éveiben járó mozgássérült fia, Marcus holttestét találták meg az otthonban.  A szomszédok még hallották, ahogy az édesanya segítségért könyörög, de már nem tudtak berohanni értük a házba.

A háztűz újabb tragikus csapást mért a már gyászoló családra, miután Pierce asszony mindkét lányát elveszítette – az egyiket öngyilkosság, a másikat pedig gyilkosság miatt. 

Cary-Jane-t 1988-ban megölték, és a Gateway Bridge melletti bozótos vidéken hagyták. Cary-Jane 26 éves volt ekkor, és meggyilkolása továbbra is megoldatlan. 

Teresa Lane tanácsos elmondta, hogy Pierce asszony, aki a Queensland-i Büntetés-végrehajtási Minisztériummal és a bűncselekmények áldozataival dolgozott együtt, karrierje nagy részét a rászorulóknak szentelte. 

„Pimasz és szellemes volt, egy nő, aki szerette a családját, és kiállt a kiszolgáltatott emberek mellett” – mondta Lane a Courier Mailnek. „Carmelt családja, barátai, volt kollégái és a közösség számos tagja gyászolják. A fia, Marcus, aki szintén a tűzben halt meg, a sziklája, a legjobb barátja és gondozója volt az elmúlt néhány évben, miután Sydneyből felköltözött, hogy támogassa őt."

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek