KÜLFÖLD

Szerző K. C.

Létrehozva: 2024.06.26.

„Ő tényleg a legjobb volt közülünk” - Fülpiercinge miatt hunyt el a 16 éves fitt és egészséges tini

Családja, barátai és focicsapata is gyászolja a fiatalt.

Egy fitt és egészséges tinédzser meghalt egy fertőzött fülpiercing miatt. A 16 éves Holly Fairchildnak nem tetszett a bal fülén lévő heg, amit egy fertőzött porcpiercing okozott, ezért a korrekciós műtét mellett döntött. 

gyertya, gyász, halálhír, tragédia
Képünk illusztráció / Fotó: Unsplash.com (illusztráció)

Hollyt, aki nagyon aktív és tehetséges labdarúgó volt egy Oxford melletti kis faluban, korábban már gond nélkül el tudták altatni az orvosok. Ezúttal sajnos két nappal a rutinműtét után elhunyt. A kényes műtét simán lezajlott, de amikor Dr. Neil Bulstrode elhagyta a műtőt, Holly gégegörcsöt kapott. Az orvosok ezt úgy írták le a szüleinek, hogy a hangszálai összecsukódtak. Ez a mellékhatás gyakori az altatásban lévő gyermekeknél.

Emiatt rövid időn belül oxigénhiányos állapotba sodródott Holly, akin nem használtak az orvosok próbálkozásai. Sajnos hipoxiás szívmegállást szenvedett, ami csökkentette az agyának a vérellátását. Hollyt az intenzív osztályra szállították, de tragikus módon két nappal később örök álomra hajtotta a fejét. 

„Ő tényleg a legjobb volt közülünk, és még annál is sokkal több. Szavakkal kifejezhetetlenül hiányzik a mi gyönyörű Hollypopsunk. Hatalmas űrt hagyott a szívünkben” - zokogták gyászoló szülei.

Holly szerető családban nőtt fel, két testvérével és a szüleivel, akik úgy emlékeztek rá, mint egy magabiztos, vidám és néha hangos fiatal hölgyre, aki mindig a legjobbat adta magából és soha nem hagyta abba a mosolygást. A legjobb góllövő imádta az állatokat, és már megtanult traktort és ásógépet vezetni, és célul tűzte ki a jogosítvány megszerzését - írja a The Sun.

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek