KÜLFÖLD

Szerző B.

Létrehozva: 2024.06.13.

„Csak sírt, hogy nem akar egyedül lenni” - belehalt egy családanya, hogy elhunyt férje nélkül kell élnie

Óriási volt a nő szívfájdalma. Belehalt a családanya abba, hogy férje nélkül kell tovább élnie az életét.

Egy édesanya, aki megrémült attól, hogy halálosan beteg férje nélkül kell éljen, belehalt a gondoltba. Mindössze három nappal azelőtt, hogy a férfi meghalt rákban.

gyász
Belehalt a családanya abba, hogy férje nélkül kell tovább élnie az életét Fotó: Pixabay (Illusztráció)

Sharon és Wayne Dann majdnem 10 évig voltak házasok, lelki társak voltak. 2023 októberében a férfinél, aki korábban egy sugárkezelésen már átesett ágyéki rákja miatt, kiderült, hogy a daganat átterjedt a tüdejére. Márciusban az állapota annyira leromlott, hogy kórházba szállították. 

Amikor Wayne-t kórházba szállították, azt mondták nekünk, hogy nem fogja bírni a kemoterápiát. Másnap felhívott minket a kórház, és azt mondták, szerintük még aznap meg fog halni

– mesélte a nő lánya, Ellie.

Anyukám szívfájdalma ettől óriási volt. Megállás nélkül a kórházi szobában volt vele, csak kétszer ment haza átöltözni. Nem evett, nem aludt. Rendeltem neki ételt, és megpróbáltam rávenni, hogy egyen. De csak sírt, és azt mondta, hogy nem akar egyedül lenni.

Sharon az egyik nap szívrohamot kapott, kómába helyezték, de az életét már nem tudták megmenteni, április 4-én elhunyt. Az orvos azt mondta a lányának, hogy ez az úgynevezett "megtört szív szindróma" egy formája. A nő férje, Wayne három nappal később, április 7-én halt meg  – írja a The Sun.

 

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek