KÜLFÖLD

Szerző K. C.

Létrehozva: 2024.06.20.

„Soha nem gondoltuk volna” - Belehalt a náthába a 13 gyerekes Julia

Családját összetörte a váratlanul bekövetkező tragédia. Még az orvosok is csak kapkodták a fejüket.

Szerző K. C.

Egy 13 gyermekes anyuka tragikus hirtelenséggel hunyt el, miután az influenzája halálos tüdőgyulladássá változott. A 47 éves Julie Theobald két hétig küzdött az életéért, mielőtt június 13-án belehalt a fertőzésbe.

gyertya, gyász
Fotó: Pexel (illusztráció)

Az ausztráliai Victoria államban élő gyönyörű anyuka 13 - hét és 31 év közötti - gyermeket és férjét, Billyt hagyta hátra.

„Mindannyiunkat rendkívül megrázott és összetört a hír, soha nem gondoltuk volna, hogy ilyen korán elveszítjük anyukánkat” - írta lánya, Jessica a család nevében egy GoFundMe-oldalon.

Julie-t június 10-én repülővel Melbourne-be szállították. Életében akkor először repült repülővel, abban a reményben, hogy megmenthetik. Tragikus módon az anyuka mindössze három nappal később elhunyt, ami mélyen megrázva a családját.

Az adománygyűjtés mostanra meghaladta a család 13 000 dolláros (kb. 4,7 millió forint) célját. Így méltóképpen vehetnek végső búcsút az édesanyától. 

A legtöbb ember heteken belül felépül a tüdőgyulladásból, de a csecsemők, az idősek és a szív- vagy tüdőbetegségben szenvedők esetében nagyobb a kockázata annak, hogy súlyosan megbetegszenek. Jessica megerősítette, hogy édesanyjának volt alapbetegsége.

 

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek