KÜLFÖLD

Szerző P. Flóra

Létrehozva: 2024.06.18.

"A pénzért bármit?" - 72 éves milliomossal jár a 24 éves egyetemista

A fiatal lányt mindenki aranyásónak tartja, aki a pénzért bármire hajlandó lenne.

Teljesen kiakadtak a rajongók, amikor kiderült, hogy a milliomos fociedző, Bill Belichick egy 24 éves pompomlánnyal jár.

 

Pénteken felröppent a hír, hogy a 72 éves Belichick a nála 48 évvel fiatalabb Jordon Hudsonnal jár, aki nemrég végzett az egyetemen. A trollok azonnal megrohamozták a fiatal lány Instagram-fiókját és keresetlen szavakkal adták a tudtára, hogy aranyásónak tartják.

"Biztos vagyok benne, hogy a szüleid nagyon büszkék rád" - írta az egyik kommentelő. Egy másik arra biztatta, hogy minél hamarabb essen teherbe az amerikaifutball-edzőtől, mert csak így tudja biztosítani a jövőjét. Egy másik hozzászóló megkérdezte, hol van az önbecsülése, majd azt írta: "a pénzért bármit, ugye?"

Volt azonban, aki a fiatal lány mellé állt, mondván, mindenki azzal éli az életét, akivel csak akarja és ehhez senkinek semmi köze sincs.

Egy kommentelő azzal viccelődött: "képzeld el, hogy a 22 éves lányod hazahozza bemutatni az új barátját, aki Bill Belichick" (a pár állítólag két évvel ezelőtt ismerte meg egymást).

A páros egy Floridába tartó járaton ismerkedett össze, beszélgetni kezdtek, végül leszállás után számot cseréltek. Hónapokig csak leveleztek és beszélgettek. A kapcsolat azután vált romantikussá, miután Belichick szakított Linda Holliday tévés műsorvezetővel. 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek