Orbán Viktor a kötcsei beszéd előtt: "Gazdasági sikert a gazdasági semlegesség hoz"

INSIDER
KÜLFÖLD

Szerző Ripost

Létrehozva: 2024.05.31.
Módosítva: 2024.05.31.

Összeszorul a szív, erre vetemedett a kis Maddie elrablásával vádolt férfi

A kislány ügye 2007 óta megoldatlan. Egyre több részlet derül ki a gyanúsított módszereiről.

Újabb részletek derültek ki arról, hogy milyen borzalmakra vetemedett a  2007-ben eltűnt kislány, Madeleine McCann elrablásával gyanúsított német férfi, Christian Brueckner. Mint kiderült, a nemi erőszakért és pedofíliáért jelenleg is börtönben lévő férfi egy iskoláslánynak mutogatta magát és szexuálisan zaklatta is a tízévest egy tengerparton Portugáliában.

Maddie McCann
A kislány feltételezett elrablója több szörnyűségre is vetemedett. (Fotó: MELANIE MAPS / AFP)

A szörnyű eset néhány héttel azelőtt történt, hogy a kis Maddienek nyoma veszett Portugáliában. Az akkor tízéves, most 27 éves áldozat sírva emlékezett vissza arra, hogy Brueckner meztelenül, "nézz ide" kiáltással szólította meg, majd megkérdezte, hogy mi a neve, de ezzel egy időben el is kapta a csuklóját és szexuálisan zaklatta őt - írja a Mirror

Miután a gyermek segítségért sietett, riasztották a hatóságokat, akik azonban sokáig nem jutottak eredményre. 2019-ben keresték fel a családot, akkor megmutattak néhány képet a lánynak és arra kérték, válassza ki közülük támadóját. Felismerte Bruecknert és arra is tisztán emlékezett, hogy a férfinak jellegzetes anyajegyei voltak. Brueckner tagadja a vádakat, ahogy azt is, hogy bármilyen köze lenne Madeleine eltűnéséhez.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek