KÜLFÖLD

Szerző B. V.

Létrehozva: 2023.10.28.

Halálos rettegés követte a kéthetes álomnyaralást

Sokkot kapott, és nem hittek a szemének, amikor mérlegre lépett.

Sokan ismerik az all inclusive nyaralások azon részét, hogy folyamatosan adott az "ingyenes" evési-ivási lehetőség. Úgy vagyunk vele megérdemeljük, ki van már fizetve, nyaralunk, pihenünk, akkor hozzuk már ki belőle a legtöbbet. Így volt ezzel Andrew Hulbert is, aki Spanyolországban élvezte szabadnapjait a családjával, és úgy döntött: nem érdekli őt semmi, mindent megiszik, és megeszik, amit csak kíván. Így is tett, ám nyaralásukról hazaérve, a mérlegre rálépve sokkot kapott, ugyanis 6kg-ot hízott két hetes mallorcai útja alatt. A 37 éves férfi így már összesen 152 kg volt, és halálfélelem lett úrrá rajta. Rájött, eljött az a pont, amikor változtatnia kell, ha látni akarja, ahogy a gyerekei felnőnek. 

fogyókúra, diéta, étkezés
Tudta, eljött az ideje az életmód váltásnak.Fotó: Unsplash.com

A brit férfi annyira aggódott az egészsége miatt, hogy azonnal életmódváltásba kezdett. Nem akarta, hogy történjen vele valami a kövérsége miatt, nem akarta hátrahagyni a családját. Arra is rájött, hogy azzal ahogy kinéz egyáltalán nem mutat jó példát 5 év alatti gyerekei számára. Ezt követően ismét megdöbbent, mikor kicsit utána járt a dolgoknak ugyanis rájött, hogy egészségtelen étkezési szokásaival, a pizzákkal, kínai elviteles ételekkel havonta ezer fontot, vagyis 450 ezer forintot dobott ki az ablakon. Ezek mellett rengeteg kalóriát vitt be, és minden áron kerülte az edzést. 

4 XL méretű ruhákat hordott akkor, amikor úgy döntött lecsökkenti a bevitt szénhidrát és cukor mennyiséget. Csatlakozott egy csak férfiakból álló csoporthoz is, akik együttesen segítik egymást fogyásuk érdekében. 

Kitűztem magam elé egy cél, és onnantól nem volt visszaút. Könnyű volt változtatnom az étrendemen, de nehéz volt kitartani mellette. Főleg az első két hét volt borzalmas, amikor a diétám érdekében igazából hátrahagytam a szénhidrátot, cukrot, alkoholt, és koffeint. Erős elvonási tüneteim voltak, és a fejem is fájt. De amint ezen túlestem az energia szintem megnövekedett, aktívabb voltam, mint valaha.

Elmondta azt is, hogy plusz testmozgásként kitalálta, hogy messze parkol le otthonuktól minden alkalommal, hogy növelje a séta mennyiségét is. 

Mindig is úgy érezte a fogyás természetellenes számára, azonban most a csoport segítségével kitartott, és sikerült is neki. Négy hónap alatt 50 kg-tól szabadult meg rendszeres sétával, folyamatos edzéssel, és egészséges étkezéssel. Kiemelte, fontos volt számára, hogy a csapat mentálisan is támogatta őt, nem csak fizikailag. 

Mi férfiak nehezen beszélünk az érzéseinkről, mert nem akarunk szégyenkezni miattuk. Ez a csapat azonban segített ledönteni ezeket a gátakat is, már nem félek attól, hogy bántalmaznának miatta. Egy olyan közösség jött létre, ahol bátran lehetünk nyíltak, és sebezhetőek.

Mivel súlya ellenére sosem volt baja az önbizalmával. Attól nem félt, mit gondolnak róla az emberek, attól viszont tartott, hogy nem lesz sokáig így a gyerekei mellett. Mostanra azonban már ettől sem kell félnie, ugyanis megszűnt a magas vérnyomása, normalizálódott a szívverése, és a BMI indexe is teljesen normális. Elmondta, rendkívül hálás a családjának, hogy támogatták, és tartották benne a lelket. Nélkülük nem sikerült volna - írja a Mirror.

 

Ez is érdekelhet

origo.hu

Alföldi Róbert Istenként látni vélte, amint Magyar Péter férfi napszemüvegben focizott

origo.hu

Tört-zúzott a magából teljesen kifordult Britney Spears

borsonline.hu

„Meghan Markle nem fogja elhozni a gyerekeket az Egyesült Királyságba még Károly király könyörgése ellenére sem”

mandiner.hu

Medgyessy megfejtette, s leszögezte: ekkor fog megbukni Orbán Viktor (VIDEÓ)

hirtv.hu

Nyilvánosan beismerte Karácsony, hogy meg sem mozdulhat Gyurcsányék nélkül + videó

origo.hu

Meghan Markle súlyos dolgot tett III. Károly királlyal

she.life.hu

A hajszolt életvitel nem lehet kifogás, vedd komolyan a vashiányt (hirdetés)

videa.hu

Alu paratha, a burgonyával töltött boldogságlepény -receptvideó ( hirdetés)

origo.hu

A világ legjobb csapata újra Budapesten (hirdetés)

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

KÜLFÖLD

Brüsszel nem törődik az európai emberek érdekeivel

KÜLFÖLD

Teljes agyrém: már az Európai Tanács elnöke is háborúról beszél

KÜLFÖLD

A calabriai maffia halálos „zombidroggal” árasztja el Európát

KÜLFÖLD

Óriási balhé Németországban: húsvét helyett muszlim ünnepre díszítették fel a belvárosokat

KÜLFÖLD

„Nem tudom abbahagyni a sírást” – Három óra alatt legyűrte a betegség az 5 hónapos kislányt

KÜLFÖLD

Egy éve van hátra a 4 éves balerinának, miután sántítani kezdett

KÜLFÖLD

„Nem hiszem, hogy látta” - 64 éves férfi életéért küzdenek az orvosok

KÜLFÖLD

Hat évig szenvedett pánikrohamoktól a 29 éves anya, mire kiderült a valódi ok