Lopás és garázdaság lehet a vád: ezért bújik mentelmi joga mögé Magyar Péter

POLITIK
Létrehozva: 2023.01.05.

„Mondtam, hogy szeretem, aztán elment” – négy gyereket hagyott hátra az édesanya

Hiába várta a beígért rohamentőket az életéért küzdő édesanya, nem érkeztek meg hozzá időben. Tizenegyórát várt, hogy megmentsék az életét.

Szerző K.B.

Egy négygyermekes birminghami anyuka életét vesztette, miután tizenegyóra várakozást követően sem jöttek érte a mentők. A diszpécser azt ígérte: roham mentőt küldenek a 36 éves Hannah Houghtonért.

Fotó: Pexels

A 36 éves, cisztás fibrózisban szenvedő anyuka a levegőért kapkodott, amikor vőlegénye rátalált. Hosszú várakozással telt órák után tudott csak kórházba jutni, ahol alacsony vérnyomással került az intenzív osztályra. Ám nem sokkal később végleg megállt a szíve. 

Gyászoló vőlegénye, James szerint szerelmét talán meg lehetett volna menteni, ha korábban kórházba viszik. 

„Ki tudja, de úgy gondolom, hogy ha 11 órával korábban megkezdték volna a kezelést, akkor most más helyzetben lennénk. Ehelyett négy gyermekünk maradt anya nélkül. Ez sokat változtathatott volna a helyzeten” – mondta James, majd hozzátette: „Küzdött, harcos volt. Tíz percig ültem mellette, és mondtam neki, hogy szeretem, aztán elment.”

A történtekkel kapcsolatban Tracy Bullock a kórház igazgatója azt nyilatkozta, hogy 38 éves pályafutása során soha nem volt még ilyen nehéz karácsonyuk, mint Hannah halálakor – olvasható a Mirror oldalán. 

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek