Létrehozva: 2022.12.03.

Nagy megtiszteltetés érte a The Rolling Stonest - ezt kapták

A hírt a zenekar is megerősítette egy közleményben.

60 éves lett a világhírű rockegyüttes, a The Rolling Stones. A neves esemény tiszteletére a brit Királyi Pénzverde emlékérmet állított ki. A hírt közleményében maga a csapat is megerősítette:

Örülünk, hogy megtiszteltek bennünket az Egyesült Királyság hivatalos érmével. Még ennél is jelentősebb, hogy kiadása egybeesik a 60. évfordulónkkal. 

A Királyi Pénzverde immáron az ötödik érmét bocsátja ki Music Legends gyűjthető sorozatban, többek között a Queen, Elton John, David Bowie és a The Who is helyet kapott már a sorban. Az ötfontos érmén a zenekar sziluettje látható, neve az 1973-ban alakult formáció klasszikus betűtípusával. Az érme másik oldalán a néhai Erzsébet királynő arcképe látható.

Nagy örömünkre szolgál, hogy ezzel a gyűjtői érmével tiszteleghetünk a The Rolling Stones zenei teljesítménye előtt. Reméljük, hogy ez igazi módja annak, hogy rajongók milliói szerte a világon ünnepeljék a zenekar megalakulásának 60. születésnapját

- áll a Royal Mint közleményében.

Az érme kilenc különböző változatban kapható, ára 14,50 font és 12 500 brit font között mozog, és IDE kattintva te is megnézheted.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek