KÜLFÖLD

Szerző Ripost

2 hete

Lebukott a pap, aki szexvideót készített egy domina párral az oltáron

A bűnös hancúrozást a templom előtt elsétáló szemtanú szúrta ki.

Szerző Ripost

A 39 éves Travis Clark október 1-jén a louisianai Pearl Riverben lévő templomban szexvideót készített magáról, amint az oltáron démoni szexet folytat egy domina párral - számol be róla a Mirror.

Video,Camera,At,A,Church,Event
Fotó: Holy Portrait

A szent asztalon zajlott az aktus

A bűnös vétségre akkor derült fény, amikor egy arra járó észrevette, hogy a templomban égnek a lámpák. 

szex csizma nő domina
A szemtanú szerint a domina duó tűsarkú csizmát és fűzőt viselt. Képünk illusztráció Fotó: Pixabay

A szemtanú értesítette a rendőrséget, akiknek azt mondta, hogy látta Clarkot és a két nőt, amint szexuális aktust folytattak egy állványra helyezett kamera előtt, azaz Clark meztelenül szexelt a szent asztalon a dominákkal, akik magassarkú csizmát és fűzőt viseltek. A helyszínre érkező rendőrök fényképezőgépet és világítástechnikai eszközöket, valamint szexjátékokat foglaltak le és megállapították, hogy Clark a szőnyegre ürített. 

 

Vádalkut kötött

A volt pap ellen eljárást indítottak, azonban egy vádalku részeként vallomást tett, bűnösnek vallotta magát. Három év börtönbüntetést kapott, három év próbaidőre felfüggesztve, és 1000 dollár (körülbelül 400 ezer forint) pénzbírság megfizetésére kötelezték – írja a NOLA.com.

 

Elégették az oltárt

A 2020-as bűncselekmény napvilágra kerülése után Gregory Aymond érsek azt mondta, hogy az oltárt megszentségtelenítették, és elrendelte, hogy égessék el, Clarkot pedig kitaszították a papi rendből. 

Obszcén viselkedése elszomorító. A templom oltárának meggyalázása démonikus volt. Felháborítanak a tettei

- fogalmazott Aymond.

A két nő is beismerte bűnösségét

Az aktusban részt vevő két nő, a 30 éves Melissa Cheng és a 43 éves Mindy Dixon is bűnösnek vallotta magát. Cheng, akit „Ming úrnőként” és Dixon, akit „Sátánatrixként” vagy „Lady Viként” ismernek, elkerülte a börtönbüntetést, két év próbaidőre bocsátották őket. A pap ügyvédje szerint igazságtalan, hogy az ő ügyfelét súlyosabban megbüntették.

Úgy gondolom, sokkal kevésbé valószínű, hogy hogy az ügyfelem még egyszer hasonló helyzetbe kerül 

- mondta Kennedy. 

Bárhová is viszi az élet Clark urat, remélem, hogy jól érzi majd magát, és képes lesz arra, hogy a történteket teljes mértékben maga mögött hagyja.

 

 

 

 

 

 

 

Szerző Ripost

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!