KÜLFÖLD

Szerző Ripost

1 hónapja

„Bárcsak megölelhetnélek titeket még egyszer” – zokogott az apa, akinek két gyermekét megölte az exének új párja

Az anyukát és két gyermekét, illetve az ő kis barátjukat is lemészárolta a férfi.

Szerző Ripost

A 32 éves Damian Bendall állítólag lemészárolta a 11 éves Lacey-t, annak testvérét, a 13 éves Johnt, és barátjukat, a 11 éves Connie Gent, aki náluk aludt. Azzal is vádolják a férfit, hogy megerőszakolta Lacey-t, és meggyilkolta élettársát is angliai otthonukban.

Fotó: Pixabay

A rendőrök a négy áldozatra akkor találtak rá, amikor valaki betelefonált hozzájuk, hogy azonnal menjenek ki. Damian saját magát is megsebesítette, őt könnyű sérülésekkel szállították kórházba. A rendőrség utána eljárást indított a férfi ellen.

Lacey és John igazi apja, Jason Bennett sírt, miközben virágokat helyezett el gyermekei emlékére a család otthona előtt, ahol holtan találták őket.

„Millió darabra tört a szívem. Nem tudtalak megvédeni benneteket gyönyörű gyermekeim, és most hirtelen elvettek titeket tőlem. Az élet már soha nem lesz ugyanolyan. Mindkettőtöket mindennél jobban szeretlek. Kérlek, vigyázzatok egymásra! Bárcsak megölhetnélek és megpuszilhatnálak titeket csak még egyszer, és elmondhatnám, mennyire szeretlek benneteket! Köszönöm, hogy az életem részesei voltatok! Szeretlek titeket, apa” – búcsúzott gyermekeitől Jason.

(VIA)

Szerző Ripost

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!