KÜLFÖLD

Szerző WM

1 hónapja

Bulizás után tűnt el a gyönyörű Hanna, folyóba dobva találták meg a holttestét

Külön nyomozócsoport állt fel, hogy kézre kerítsék a 23 éves lány gyilkosát.

A bajorországi Aschau im Chiemgau nevű település diszkójában bulizott az a fiatal lány, akinek holttestére pár órával később bukkantak rá a közeli kis folyópartjánál. A biztonsági kamerák felvétele szerint a 23 éves Hanna W. hajnali fél három körül egyedül hagyta el a szórakozóhelyet, ezt követően pedig nyoma veszett. Feltehetően a 10 percre lévő szülői házba sietett, oda azonban már soha nem érkezett meg. Pár óra elteltével közölte a rendőrség, hogy a fiatal nő halott. A hatóságok szűkszavúan annyit közöltek, hogy a feltételezések szerint a rövid úton vagy rátámadtak vagy valakivel összeismerkedett, aki végül meggyilkolta. 

Hanna W. Fotó: német rendőrség

Az áldozatról halála előtt 12 órával készült egy utolsó fotó, ezt tette közzé a német rendőrség. Egy 40 fős külön nyomozócsoport alakult, hogy elfogják az elkövetőt, ehhez azonban a lakosság segítségét is kérik, abban bíznak ugyanis, hogy egy vagy akár több szemtanú is segítheti a nyomozást. 

Egyelőre annyi információ került nyilvánosságra, hogy Hanna testét a közeli folyóba dobták, azt azonban nem tudni, hogy az áldozat ekkor még élt vagy már halott volt-e. A német Bild című napilapnak nyilatkozott a család egyik szomszédja. A neve elhallgatását kérő megszólaló arról beszélt, hogy az eredeti tervek szerint a lányt egy ismerős vette volna fel a buli után, de mire odaért, addigra Hanna már haza indult. 

A nyomozás nagy erőkkel folytatódik.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!