KÜLFÖLD

Szerző Ripost

2 hónapja

„Nyugodj békében, gyönyörű” - egy 21 éves nő rejtélyes körülmények között vesztette életét

A rendőrség nagy erőkkel kezdte meg a nyomozást a fiatal nő ügyében. Halála előtti este három férfi is meglátogatta, de egyiküket sem találták bűnösnek.

Szerző Ripost

A liverpooli Adelphi Hotelben balesetben elhunyt egy gyönyörű fiatal nő. A 21 éves Chloe Haynes-t szeptember 10-én reggel 6 óra 37 perckor találták holtan a belvárosi szállodában.

Fotó: Twitter

Miután a szálloda alkalmazottai aggódtak a lányért, riasztották a rendőrséget. A merseyside-i rendőrség munkatársai behatoltak a szállodába, de Haynes kisasszonyon már nem tudtak segíteni. 

Úgy tudni, három - 26, 46 és 49 éves – férfit is letartóztattak a halálesettel kapcsolatban, de vádemelés nélkül szabadon engedték őket, miután a rendőrség megállapította, hogy az áldozat véletlenül halt meg. Az aktákat nemrég átadták a halottkémnek, aki még folytatja a vizsgálatokat, hogy kiderítse a halál pontos okát. 

„A nyomozás nagyon korai szakaszában vagyunk, és próbáljuk meghatározni a fiatal nő halálának körülményeit. Arra kérek mindenkit, aki a kora reggeli órákban a szállodában tartózkodott, és esetleg látott vagy hallott valamit, hogy jelentkezzen” – nyilatkozta a rejtélyes eset kapcsán a rendőrség szóvivője. 

Barátai és szerettei a közösségi médiában búcsúztak el a mindenki által szeretett Chloétól. Az egyik barátja azt írta: „Nyugodj békében, gyönyörű”. A lány másik ismerőse pedig azt írta, teljesen összetört a szíve. 

A szóban forgó szálloda a 20. század elején hihetetlenül népszerűvé volt a gazdag utasok körében, akik olyan óceánjárókon indultak el az Atlanti-óceánon, mint például a Titanic. Az évek során olyan híres látogatók fordultak meg itt, mint Sir Winston Churchill, Frank Sinatra, Judy Garland és Bob Dylan.


 

Szerző Ripost

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!