KÜLFÖLD

Szerző Ripost

2 hónapja

Nem veheti a karjába: elvesztette születendő babáját Georgia

Szerelmével és legjobb barátjával együtt szenvedett balesetet a várandós édesanya. Második gyermekét már soha nem tarthatja a karjaiban.

Olyan szörnyű balesetet szenvedett önhibáján kívül egy várandós édesanya, amit egy nőnek sem szabadna.

„Látta, hogy éppen újraélesztem a bácsit, de átlépett rajta”
Fotó: Pixabay

A hathetes terhes Georgia Wood a barátaival, Chloe Boddyval és Connor Richards-szal egy autós találkozón volt a Lincolnshire-i Flixborough ipari parkban a hétvégén. A találkozónak váratlanul vetett véget egy piros Ford Fiesta, ami a tömegbe csapódott.

„Az egész egy kicsit homályos. Mások mondták el, hogy mi történt. Határozottan még mindig sokkos állapotban vagyok, nem hiszem, hogy egy ideig fel fogom tudni fogni, mi történt. A történtek súlya az egész életemre kihatással lesz” – mondta a 22 éves Georgia, aki elvesztette meg nem született babáját a brutális balesetben, ráadásul több sérült is elszenvedett.

Gyermekét azonban még csak meg sem tudja gyászolni, ugyanis szerelme életét félti és emellett erősnek is kell maradnia közös kisfiúk miatt.

„Ebben a pillanatban csak azt tudom, hogy minden testrészem fáj, de szerencsés vagyok. Az intenzív osztályon lévő barátom az, aki miatt aggódom, ő az, akire koncentrálok. Minden, amit jelenleg teszek, érte van” – zokogta Georgia.

A rendőrség később letartóztatott a baleset kapcsán egy 17 éves fiút, aki a tragikus napon a Fordot vezette. A férfit azóta szabadlábra helyezték a nyomozás lezárásáig. Jelenleg a szemtanúk kihallgatása folyik – írja a Daily Star.

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!