KÜLFÖLD

Szerző Ripost

2 hónapja

A csend mögött van a legnagyobb fájdalom, elvesztette kislányait az édesapa

A férfi számára a családja volt az első minden körülmények között. Két imádott kislánya halálát egyszerűen képtelen elfogadni. A rendőrség nyomozásba kezdett.

Szerző Ripost

Egyetlen pillanat alatt omlott össze egy édesapa teljes világa. Ebédszünetben hátrahagyta a munkahelyét, hogy némi édességgel lepje meg imádott két kislányát: a hatéves Maria Alice-t és a tízéves Laviniat.

Gyertya
Fotó: Pixabay

Ám az otthonába belépve elborzadva szembesült a szívszorító látvánnyal: gyermekei apró holttestével, amik egymás mellett feküdtek egy matracon. Azonnal riasztotta a rendőrséget, akik egyetlen nyomon tudott csak elindulta, és azonnal keresni kezdték a testvérek édesanyját.

A 30 éves Isadora Alves de Fariara egy közeli erdőben bukkantak rá, miközben megpróbált öngyilkos lenni.

A mentőegységek a sérült nőt az edeiai városi kórházba szállították, ahol ellátták a sérüléseit. Kihallgatásakor bevallotta, hogy brutális kegyetlenséggel megmérgezte, megfojtotta, majd halálra szúrta kislányait.

A férfi beismerte, hogy aznap korábban összeveszett a feleségével, de ragaszkodott hozzá: korábban soha nem mutatta erőszak jeleit. A nő állítólag depresszióval küzdött, de a kedd hajnali bűncselekmény elkövetése előtt lemondott a kezelésről.

A nyomozóknak nem árulta el a gyilkosság indítékát. A nyomozás folyamatban van - írja a The Sun.

Szerző Ripost

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!