KÜLFÖLD

Szerző Ripost

2 hónapja

Elhunyt politikust szólongatott a színpadon az amerikai elnök - videó

Az amerikai elnök újabb hatalmas hibát vétett, ráadásul élő egyenes adásban. Sokan már zúgolódnak Joe Biden feledékenysége miatt.

Szerző Ripost

Szeptember 28-án szerdán beszédében köszönetet mondott Joe Biden elnök azon szenátoroknak, akik támogatták az éhezés felszámolásáról szóló törvényt.

Fotó: YouTube

Percekkel később azonban megfagyott a levegő a Fehér Ház konferenciáján, ugyanis az amerikai elnök Jackie Walorski indianai republikáns képviselőt kezdte keresni a közönség soraiban. A képviselő asszony azonban a múlt hónapban elhunyt egy tragikus balesetben.

„Jackie, itt vagy? Hol van Jackie” – szólongatta az amerikai elnök az elhunyt szenátort. Biden ezután az orra alatt azon zsörtölődött, hogy egyáltalán tervezte-e a nő, hogy részt vesz az eseményen, ezzel pedig egyértelművé tette, hogy elfelejtkezett a haláláról.

Sőt, a későbbiek során sem javította ki magát, de elnézést sem kért az egybegyűltektől az elnök. A megdöbbentő eset pedig azóta futótűzként terjedt el a közösségi média felületén. Egyesek azt hangoztatják, hogy ez egy újabb fényes bizonyítéka annak, hogy Joe Biden nincsen olyan szellemi képességek birtokában, hogy hiánytalanul ellássa elnöki tisztségét.

Walorsky asszony valójában augusztus 3-án hunyt el egy tragikus autóbalesetben, két másik képviselő segítőjével együtt. Egy autóban utaztak a körzetükben, amikor frontálisan karamboloztak egy szemből érkező autóssal. A balesetet a másik autó sofőrje sem élte túl – írja a The New York Times.

 

Szerző Ripost

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!