KÜLFÖLD

Szerző Ripost

2 hónapja

„Mindennap küzdök” - Egy hónapja van hátra a rákos édesanyának

Túl későn kérte az orvosok segítségét a rákos édesanya. Mindennap rettegésben éli az életét. Szeretne másokon segíteni, hogy ne járjanak úgy, mint ő.

Szerző Ripost

Figyelmen kívül hagyta az intő jeleket az az édesanya, akit most egy hónap választ el a haláltól. Az egygyermekes Brooke Goldot egy évvel ezelőtt méhnyakrákkal diagnosztizálták.

kórház
Fotó: Pixabay

A 36 éves nő korábban rendszeresen járt szűrővizsgálatokra, de az elmúlt öt évben elhanyagolta. Orvosai szerint ha tovább halogatta volna a kivizsgálást, akkor valószínűleg már halott lenne. Az egész egyébként azzal kezdődött, hogy rendszeres menstruációja között is vérzett.

Az édesanya azóta egy érzelmi hullámvasútra került, ugyanis mire kiderült a betegsége, már negyedik stádiumban járt. Három hétig kapott sugárkezelést, de addigra a rák már átterjedt a nyirokcsomóira.

„Rengeteg sugárkárosodásom van, azon kívül is, hogy a petefészkeim elpusztultak. Súlyos belső égési sérüléseim vannak a medencém belsejében. Ráadásul egy lyuk keletkezett a hólyagomon” – mondta összetörten Brooke a Mirrornak.

„Mindennap küzdök. Nem mondják el, hogy amikor a rákkezelés befejeződik, az még nem jelenti a harc végét. Úgy érzem, hogy csak most dolgozom fel a tényt, hogy rákos voltam és majdnem meghaltam. Még egy hónap, és talán nem tudták volna megmenteni az életemet” – tette hozzá az anyuka.

Szerző Ripost

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!