KÜLFÖLD

Szerző Ripost

2 hónapja

"A kislányom elvesztése a legrosszabb dolog” – zokogta a járdán elgázolt édesapa

Rajongásig szerette a gyönyörű kislányt a családja, áldásnak tartották érkezését. Egy felelőtlen sofőr miatt mégis elvesztették.

Szerző Ripost

Egyetlen pillanat alatt veszítette el gyönyörű, angyalarcú kislányát egy férfi, miután a járdára felhajtva elgázolta őket egy autós. Qi Wang gyanútlanul tolta maga előtt a babakocsiban kislányát, Zhaoxi Wangot a baleset előtti pillanatokban. Minden olyan gyorsan történt, hogy esélyük sem volt elkerülni a baleset. Az alig 22 hónapos baba a helyszínen életét vesztette, míg apukája egy karcsont-töréssel megúszta. 

Fotó: Twitter

„Egyetlen gyermekünk, Xi Xi kislányom elvesztése volt a legrosszabb dolog, ami velem és a családommal történt. Teljesen lesújtott minket. Annyira vidám lélek volt. Amikor Xi-Xi megszületett, az volt életünk legboldogabb időszaka. Áldottak voltunk, hogy ilyen gyönyörű gyermekünk volt, akit elvett tőlünk valaki, aki úgy döntött, hogy vezet, amikor nem kellett volna” – zokogta a gyászoló édesapa, aki túlélte a balesetet. 

A rendőrség kiderítette, hogy az autót vezető sofőr kokaint fogyasztott. Ráadásul 2017 óta epilepsziás lett, de nem jelentette be, nehogy elvegyék a jogosítványát. Aznap kábítószer hatása alatt, vezetés közben kapott epilepsziás rohamot, ezért hajtott fel a járdára és okozott halálos balesetet. Kihallgatásán Burford elismerte a bűnösségét. A londoni bíróság négy év és két hónap börtönbüntetésre ítélte a férfit, továbbá hét évre és egy hónapra eltiltották a járművezetéstől - tudta meg a Mirror. 

 

Szerző Ripost

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!