10 hónapja

Tragédia, holtan esett össze a mentősök karjai között a koronavírusos kamaszlány

Pont lejárt a karantén időszak, de hirtelen rosszabbul lett.

A 15 éves romániai lány rosszul érezte magát a karantén lejárta után, édesanyja elvitte háziorvosához, de már késő volt. A háziorvos és a nővér mentőt hívott, de a lány állapota rohamosan romlott, leállt a szíve és a légzése a mentőben, holtan esett össze a mentős karjai között - számol be az Observator.

Kiderült: több napja magas volt a láza és köhögött, de nem gondolta, hogy ilyen súlyos a helyzet.

Fotó: Pixabay

„Amikor megjött, azt mondta, hogy nagyon rosszul érzi magát. Theodora kijelentette a folyosón, hogy nem bír állni. Azt mondta, hogy fájnak az izmai és mellkasi fájdalom is gyötri” -mondta Valeria Bondea nővér.

Amikor a háziorvos meglátta, azonnal mentőt hívott. Mivel csak 80%-os oxigéntelítettség volt a vérében, azonnal a mobil intenzív osztályt hívták ki.

„A kórházba vezető úton a páciensnél szív- és légzésleállás következett be és összeesett. A helyszínre érkező orvos megpróbálta újraéleszteni, de sajnos eredménytelenül ” - mondta Daniel Ungureanu, Vaslui – i mentős.

A tinédzsernek már lejárt az előírt karantén, boncolást rendeltek el, hogy megállapítsák a halál pontos okát.

A szomszédok elborzadtak a szörnyű hír hallatán. A kislány nagyon jól tanult és nagyon ügyes volt. Az osztálytársak is meglepődtek a jó tanuló lány halálhírén.

„A múlt hét végén a fizika-matematika versenyen is részt vett, mindkettőn díjazták. Rendkívül jó tanuló volt” – mondta a portálnak Isabela Musteaţă, a lány tanára.

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!