Létrehozva: 2021.12.14.

Koronavírusosnak hitték a nőt, de ami ezután történt arra senki sem számított

Lesújtó diagnózist kapott a fiatal lány, miután kiderült, hogy félrekezelték a coviddal.

A 23 éves Chloe Girardier júliusban lett először rosszul de egy egyszerű náthának tulajdonította a tüneteket. Köhögött, nehézlégzése volt, ami azonban nem akart elmúlni. Ekkor kezdett el a lány aggódni.

Miután már öt hónapja köhögött az orvosa azt mondta neki, hogy koronavírusos, ezért antibiotikumot, inhalálót és vitaminokat írt fel neki.

Illusztráció (Fotó: Pixabay)

Chloe állapota azonban ezután sem javult. Hét különböző orvoshoz ment el, de mindenki ugyanazt mondta neki: „Ez biztos hogy koronavírus és meg fogsz majd gyógyulni”. Miután azonban rohamosan fogyni is kezdett, a nő már érezte, hogy nagy a baj.

Ekkor végül csináltak neki egy mellkas röntgent, ami lesújtó diagnózist hozott. Kiderült, hogy Chloenak rosszindulatú nyirokdaganata van, és valójában ez okozta a szűnni nem akaró súlyos tüneteit.

Így most Karácsony előtt a nő élete teljesen megváltozott.

„Mivel túl későn diagnosztizáltak, Karácsony előtt pár nappal már el kell kezdenem a kemoterápiát. Teljesen kikészültem attól, ami történt, de megpróbálok erős maradni, mert most már legalább tudom, hogy mi okozta valójában a tüneteimet” – mondta Chloe a Mirror-nak.

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek