9 hónapja

Családi dráma: egyszerre vesztette életét a négy testvér és a nagymamájuk

Egy borzalmas tragédia során hunytak el a kisgyermekek és a rájuk vigyázó asszony. A gyászoló édesanya világa egyetlen pillanat alatt omlott össze.

Egy kaliforniai férfinek kell felelnie, azért a tragédiáért, ami miatt a házában életét vesztette négy kisgyermeke és az anyósa.

Miután a 29 éves Germarcus David felesége szembesült a borzalmakkal, a férfi nem habozott tovább, saját maga sétált be a legközelebbi rendőrségre, hogy feladja magát.

Képünk illusztráció
Fotó: Pixabay

Az anyós a tragédia napján, azért ment át unokáihoz, hogy vigyázzon rájuk. Ám ekkor Daviden úrrá lett a dühe és fegyvert ragadott. Nemcsak az idős nőt, de négy ártatlan gyermekét is lelőtte.

A Los Angeles megyei halottkém azonosította az áldozatokat, mint: Ericka England (51), Namyiah David (11), Germarcus David Jr. (7), Kaden David (2) és a 19 hónapos Noah David.

Amikor az édesanya a munkából hazatért, akkor talált rá elhunyt anyjára és gyermekeire. Egy pillanat alatt omlott össze az egész élete. Sokkos állapotban a kertben fel-alá kezdett rohangálni, miközben azt kiabálta: „A gyerekeim nincsenek többé! Mind meghaltak!”.

David úgy tudni, hogy engedéllyel rendelkező biztonsági őr volt, akinek azonban a fegyverviselési engedélye 2020 augusztusában lejárt. Azt egyelőre nem tudni miért követte el vérfagyasztó ámokfutását – írja a Crime Online.

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!